Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nina28

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikknek nyilatkozott tegnap Los Angelesből lefekvés előtt Király Viktor, aki már javában készül a jövő heti élő adásra. mint elmondta, Mestere, Gwen Stefani (46) egyik kedvenc dalát adja majd elő a show-ban. Jelenleg húszan vannak versenyben, és az, hogy ki jut tovább, lehet…..
Nyakunkon az idei díjszezon, szóval eljött az esélylatolgatások ideje. Én húznék is egy merészet: a Saul fia hazahozza a legjobb film díjat, ami annyira nem is abszurd elképzelés, mint amilyennek elsőre tűnik! A Saul fia fű alatt érkezett Cannes-ba és már a filmfesztivál első…..
Csak ámulunk és bámulunk, no és persze szörnyülködünk azon, ami az utóbbi napokban történik a magyar határ két oldalán. A nemzeti együttműködés rendszere vagy vízágyúkkal veri vissza a hazánkon keresztül nyugatra igyekvő migránsok rohamát, vagy a tranzitzónákba csalogatva…..
1959 januárjában tíz tapasztalt orosz turista túrázni indult az Ural egy lakatlan területére, ahonnan soha többé nem tértek vissza. A gyorsan lezárult nyomozás, a titkosított dokumentumok a szovjet kriminalisztika egyik legrejtélyesebb ügyévé tették a több mint ötven éve…..
A Disney az animációs piac egyeduralkodójából szép lassan egy viszonylag közepes tényezővé vált. Persze egy nagy részben a Pixar megalkotásának és felfuttatásának is köszönhető, de az utóbbi időben már a Pixar sem muzsikál úgy, ahogy az illene. Éppen ezért talán ennek…..
Nina28 2015.03.17 18:34:50
Saját - kollégádat linkelném ide:
index.hu/index2/#bloghu/movietank/2015/03/16/hamupipoke_831
Az egyszerűség kedvéért - Neki - nagyon tetszett és 8,5-re értékelte...
Ennyit a kritikákról...
  Fényerőben nincs hiány Palvin Barbi új címlapján, amely brazil földön látott napvilágot. Az Elle Brazil kiadása felkérésére Gui Paganini fotózta a magyar modellt és a gyönyörű Chanel karkötőre is felhívnánk a figyelmet. Elég dögös variáció lett így egyben,…..
A helyzet mégse reménytelen. Hónapok óta csúszik az ország egyre mélyebbre a fekáliába, mosolyra csak olyan apróságok húzták szánk, mint amikor nyelvnáci Ildi helybe ment Andréhoz a lófaszért, vagy amikor a pohos buszos beszopta az energiacellát. Ez a pénteki nap azonban elhozta…..
Lényegében teljessé váltak a fapadosok téli menetrendjei az elmúlt hetekben, s vannak is szép számmal tök olcsó jegyek a hideg hónapokra. A Ryanair és az easyJet tovább szűkít Budapesten, a Wizz Air bővít, utóbbi nyomasztó túlsúlya tehát fokozódik. Kedvenc kellemesen meleg…..
Van aki a kolbászát, van aki a tojásait mutogatja: a politikusok számára a Húsvét kötelező alkalom a facebook posztolásra, illetve irdatlan méretű sonkával való pózerkedésre. Vezető politikusaink facebookos húsvéti jókívánságait szedtük össze. Orbán Viktor híres…..
Csodálkozzunk rá a film sikerére. Annyi díjat nyert, hogy már felsorolni sem lehet. Legutóbb az Oscar gálán tarolt. Csak azért lenne sikeres, mert kilóg a sorból? Mert fekete-fehér és néma és még a képaránya sincs rendjén? Szerencsére azért ennél jóval többről van szó. A…..