Regisztráció Blogot indítok
Adatok
19cc86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
19cc86 2011.04.21 14:36:20
@robot_:

Az igazság az, hogy hiányzik 2 játékos akiket nem lett volna szabad eladni és játszatni kellett volna Őket rendesen csak ez a bunkó Guardiola elbaszta.
Henry,Eto'o
A tridente volt az ami megtudta csinálni és nem számított, hogy xavi,iniesta mit csinál mert ez a 3 játékos megoldotta.
Sajnálatos módon Henry játéka nem kellett Pep-nek egy inkább egy Bojan-t rakott be az Inter ellen egy Henry helyett... Én is elmentem volna a picsába a klubbtól, szó nélkül.Visszatérve. Igen tényleg túl vállalják magukat a passzokkal és a Messi inkább próbálta már egyedül csinálni a dolgokat mert sajnos nincs már ott a 2 játszótársa. A 2 középső irányító meg abból él, hogy alibi passzokat adnak. Nagyon kevés az olyan passz tőlük, amivel egy kicsi kockázatot is vállalnának, ami roppant idegesítő. Erre aranylabdát. A vb-n ugyan ezt csinálták. Oldalra vagy hátra passz. Messitől hány passz megy hátra? Ami előre megy mert Ő visszajött a labdáért és a 2 aranylabda aspiránshoz került... Ők meg passzolnak is hátra.
Messi elfog menni a barcától, ha ez így folytatódik és akkor lesz majd pokol Barcelonában!!! :(
19cc86 2011.04.21 14:09:35
@robot_:
:)
A történelmet sztem hagyjuk. Elhiszem, hogy többet nyert a pool de ez annyira nem számít sztem a jelen időben...

sztem nem kéne egy olyan népcsoportot fikázni akik kiállnak magukért és mindent megtesznek a hazájukért... Szégyeld magad drága magyar testvérem...

és még egyszer leírom: egy pool szurkoló, főleg aki szerint az a jéték szép ne kritizáljon egy barca játékot.

Végül: A David Villa azért nem csinál cselt mert NEM TUD!!!! AHOGY NEM TUDOTT GÓLT LŐNI 990 PERCE!!! ÉS NEM IS FOG MÉG LEGALÁBB 180 percig.

de ha szted a pool játéka szép akkor nézzed, fogyasszad, rágcsáljad és hízzál előtte. Nem az Én dolgom.
19cc86 2011.04.21 14:20:57
@száselvtárs:
nem kell semmit kitalálni. A legelső hozzászólásomban szereplő játékosok teljesítménye ha nem változik akkor bármit kitalálhat Pep, semmit nem fog vele érni. Emberhátrányban nem lehet legyőzni a Reált, túl jó csapat a ahhoz. Abban az esetben ha a játékosok magukhoz képest legalább 80%-ot hoznak, akkor összesítésben 3-4-5 góllal tovább lehet majd jutni de erre kicsi esélyt látok mert nagyon le vannak csúszva és nem hiszem, hogy össze szedik magukat (villa,pedro,dani alves,iniesta,xavi)
sajnos...:(