Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köménymagleves

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A My Body Gallery pontosan az, aminek elsőre is hangzik: egy olyan adatbázis, ahová a nők a testükről tölthetnek fel képeket, anonim módon, megadva a magasságot, súlyt, alakot (körte, alma, banán, homokóra) és ruhaméretet.Az oldal célja, hogy a valóságot, azaz az átlagos nők…..
köménymagleves 2011.08.12 06:45:37
Eladhatnák a banknak, majd visszabérelhetnék lakásukat a bajba jutott devizahitelesek – mondta el Gresa István, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A hitelintézet csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a bank idén októberben egy saját…..
A semmiről szóló anyagok fő jellegzetessége, hogy igény volna a témára, de beszélő alany nincs. A dubajozás egy ilyen téma. Míg a sajtó azon csámcsog mennyi magyar celeb terpeszthetett pénzért meg Louis Vuitton táskákért a légkondicionált sivatagban, addig mások, például…..
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
köménymagleves 2011.08.01 16:02:36
Hajcsatok Ki viszi a bankot? 2011.07.17 10:00:00
Találós kérdés: melyik a világ legnagyobb díjazású egyéni sporteseménye? Wimbledon? Netán a brit golfbajnokság? Vagy máshol keresik a legnagyobb lóvét?A legnagyobb díjazású egyéni sportversenyek közül a teniszt követik figyelemmel a legtöbben és a legrégebben…..
Érdekes folyamat, de az utolsó félévben már kicsit közhelyessé is vált, annyit beszéltünk róla: egy csomó alkalmazás afelé mutat, hogy számítógépünkre többé ne kelljen programokat installálgatni, hanem fusson egyenesen a böngészőben, jöjjön a felhőből gépünkre. Millió…..
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..