Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rovidleszek

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
rovidleszek 2010.12.12 00:04:14
@rovidleszek: és ezt most meg is fogom enni,tőből leharapom a fejét

amiből áll
kenyér,vaj,alma,paprika,mazsola,szegfű és fahéj
rovidleszek 2010.12.12 00:35:45
Pompás képsorozatban számol be V. annak az érdi Kohlhaas Mihálynak (nem ez az igazi neve, ez egy irodalmi utalás) harcáról, akinek a magántelkén vezet át egy út. A férfi először blokád alá vett az utat, aztán pedig rokonszenves húzással offline internetes üzenőfalat hozott…..
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
rovidleszek 2009.01.28 08:25:14
@Lakkozotteger: taglaltam volna még,de szerintem egy rakás ferlszívott és szétkrákogott,kiköpött rakás turhát sem ér egyik ilyen fos sem
rovidleszek 2009.01.28 08:52:10
@effective:


szerintem pedig az,mivel nem az első körben próbálkoztak vele,hanem csak szaréhugyé vettek egyet

ja és hogy releváns is legyek:
nesze MP15

www.mrguy.com/myimages/mp15a.gif

rovidleszek 2009.01.28 09:03:05
Megrázó dokumentumcsomagot kaptunk kollégánktól, Moontól, aki rendszeresen zaklatott otthoni, titkos telefonszámán egy üdüléseket értékesítõ cég. Moon megelégelte a dolgot, és mivel tökös kismama, az adatvédelmi biztoshoz fordult. Pontosabban az õ jogkörében eljáró Szabó…..
rovidleszek 2008.09.30 13:06:41
www.sciennet.com/index.php?p=24

Niddamá' mit találtam,még akár egy posztt is megérne.
Se. Meg sehol közúton. Mephisto bár tudatában van, hogy hülyeséget csinált, az M5-ösön lesüllyedt annak a szintjére, akit megszivatott, mert az meg agresszív idióta volt. Itt a lehetőség, hogy eldöntsétek, melyikük csinálta a nagyobb marhaságot! Már párszor elhatároztam,…..
A sofőrszolgálatos sztorit lezáró poszt meg három napja, tudjuk. De most itt van amire mindenki úgy várt, az elfelejtett ügyfél 12 pontba szedett válasza a sofőr mindent bevalló levelére. Tisztelt Csétei úr! Mielőtt belevágnék, azzal szeretném kezdeni, hogy bocsánatkérését…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
Drága mindenki! Nem magyarázkodnánk sokat, nagyon úgy néz ki, hogy logisztikai és hulladékhasznosítási problémák miatt kedvenc válogatásotok mai adagja elmarad. Vígasztalásul ismerkedjetek meg Terivel, a retróribanccal, de mondhatnánk azt is, hogy vonóhorgot mindenkinek!A…..
A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű…..
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..
A Gokart egy mozdony, és egyik példányát el akarja adni tulajdonosa, itt a hirdetés. És azért minősülne megmentésnek, ha valaki megvásárolná (irányár két és fél millió, nem sok, még 10 ezer euró sincs), mert ha nem lesz vevő, méhtelepen és olvasztóban végzi szegény. Mint a…..
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
Először azt hittük, hogy ez a bulletpoofbaby egy szépen kivitelezett vicc, aztán hogy nem az, most megint inkább a tréfára szavaznánk. Ezen az oldalon extrémparanoid embertársaink elvileg golyóálló babakocsit és járókát, miniatűr gázálarcot - ez különösen ijesztően néz ki!…..
Subba Írja Mancika, diktálom 2007.09.13 06:25:00
Egy kis szösszenet, hogy induljon valahogy a nap. ..