Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hu_zsolt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kiállítás elkészítése hosszú, több nagyobb egységre osztható, projektmódszerre épülő folyamat. Ennek a munkának az egyik legfontosabb dokumentuma a kiállítás forgatókönyve. A forgatókönyv olyan, mint a karmester kottája, minden kiderül belőle, a forgatókönyvvel tud…..
hu_zsolt 2011.04.23 13:32:39
@miviana: Kedves Miviana,
igen sikerült a filmforgatás. Hamarosan vágjuk, a kiállításban látható lesz, és egészen biztosan részletei itt is megjelennek majd. Egyenlőre annyit róla, hogy nagyon izgalmas élettörténettel ismerkedtem meg.
Ami a vasutat illeti: gyerekként soha nem volta terepasztalom vagy kisvasutam... aztán 2007-ben a Skanzen főigazgatója, felkért, hogy a Skanzen Örökség Program keretében legyek a Skanzen Vasút projektelem felelőse... így lett egy igazán nagy "terepasztalom"...
Na, miért is? Mert trendi és divatos, hiszen nyugati kollégáim közül többen is élnek ezzel a műfajjal. Mert Magyarországon is egyre többen teszik ezt (még ha nem is a kollégáim). Mert szeretnénk elérni (több eszköz segítségével, több csatornán) egyre több a múzeumunk…..
hu_zsolt 2011.04.20 22:36:54