Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavaszi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt 1 "nagyon"jól működő kapcsolatom szeretem habár soha nem tiszta szívből szerelemmel és erre akkor jöttem rá mikor először meg csaltam a volt pasimmal,nem volt bűntudatom 1 pillanatra nem fordult meg a fejembe hogy ha ez kiderül én öt elveszíthetem...szó szerint semmi…..
tavaszi 2011.04.20 22:34:56
@ged: lehet, de attól még jókat ír! Nagyon jókat, és nagy igazságokat!
Kedves Blogolvasók! A párommal több mint 7 éve vagyunk együtt. A kezdet nem volt egyszerű, mindketten próbálkoztunk másokkal is, de valahogy mindig egymás mellett kötöttünk ki. Azóta úgy tűnt minden rendben van közöttünk. Már évek óta szerettünk volna gyereket, de sokáig…..
tavaszi 2011.04.20 22:28:13
@tt11:1./Az én anyukámat is megcsalta, ill. elhagyta az apukám amikor terhes volt velem. Megmentették ugyan a házasságukat, (de anyu sosem tudott igazán megbocsájtani) 20 éves voltam amikor elváltak. Szörnyű volt ebben a feszültségben élni. Bárhol voltam csak otthon ne kelljen lennem! Szeretnéd ha a te gyerkőcöd is hasonlókat éljen meg?
2./Ismerem a másik oldalt is: volt egy kapcsolatom, egy olyan férfival akinek a felesége a viszonyunk idején lett terhes. Amikor kiderült a terhesség nagyon nehezen szakadtunk el egymástól, nem tudott választani!!!Pedig számomra egyértelmű lett volna, hogy a házasságát kell rendbe hoznia! Nekem kellett kimondanom a végét. Szerintem az a férfi aki már a terhesség ideje alatt külső kapcsolatot vállal nem szereti a feleségét annyira, hogy egy életen át kitartson mellette. :-(