Regisztráció Blogot indítok
Adatok
…kiféle, miféle, kefél-e…

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa egy dolog ez. Nem tartom magam különösebben tekintélytisztelő embernek, de mégis, mintha egyesekkel kivételt tennék. HGy beküldése (jóval tíz fölött jár, köszönjük!) kapcsán döbbentem rá ugyanis, hogy ez a véleményes (?) fordítás nekem is feltűnt, amikor olvastam,…..
…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.30 21:22:43
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
Mi más kerülhetne játékcsajrovatunkba húsvétkor, mint egy nyuszi, aki a Playboytól a Penthouse-ig az összes fontosabb férfimagazinban szerepelt. A neve Maria Whittaker, először 1985-ben, 16 évesen pózolt a Sun című brit bulvárlapban, aztán két szembeötlő adottságának…..
…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.24 14:17:39
@Hamlet: Örök tanács, szerezz nőt, sokkal jobb lesz!
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb, sikergyanús történelmi sorozatot készített, Jeremy Ironsszal a főszerepben. A Borgia családról szóló, részben Magyarországon forgatott Borgiák az amerikai premier után alig három hónappal, június végén érkezik a magyar…..
…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.23 09:42:05
@szamoca@Shaw.ca: Szerezz nőt, aztán már nézés helyett b********* is!
Picit parkolópályára teszi a TV2 Liptai Claudiát. Koltay Tamás a TV2 szóvivője az xnews.hu-nak elmondta: Tatár Csilla helyettesíti a jövő héten Demcsák Zsuzsát a Mokka műsorvezetői székében, de Liptai Claudia is kevesebbet lesz a képernyőn, mert azokon a napokon amikor a Nagy…..
…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.22 14:38:25
@spontan: Ja, kilós sminkkel, stúdiófényben.
„Ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát” - a netes tárkeresés nem könnyű, viszont kényelmes, és biztonságos. Vannak buktatók, de lehet jól csinálni, ezt is meg kell tanulni, mint annyi…..
…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.20 20:15:26