Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunyadi85

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Zokogva a nyakamba borulva mondta, hogy mennyire szeret, és hogy nekünk együtt lesz családunk, és milyen jó és boldog lesz a jövő. Mindezt úgy, hogy egy másik srác várta fenn a lakásban” – egy szép tiniszerelemből fura érzelmi hullámvasútozás kerekedik. A…..
Clandestino Banán 2012.03.20 21:27:00
Ha Mexikó jelképe a kaktusz, akkor Közép-Amerikáé a banán. A Mexikó és Kolumbia közötti hosszú, vékony földhídon hét kis banánköztársaság osztozik, amelyek nevét Magyarországon csak a legelvetemültebb földrajztanárok tudják felsorolni, és ők sem feltétlenül sorrendben, ahogy északról délre haladva…..
Hunyadi85 2012.03.21 10:56:05
@A nép fia: A harmadik bekezdésben írja a posztoló, hogy az ösztöndíjából finanszírozta a költségeket. Abban pedig ne is reménykedj, hogy Magyarországon tisztességes munkából meg tudj élni úgy, hogy még maradjon arra, hogy esetleg kiutazz külföldre egy-két hétre. A zsíros és jól fizető állásokat a mindenkori hatalom érdekszférájába tartozók kapják meg, aki pedig mást állít, az egyszerűen hazudik, vagy nem ebben az országban él. Nevetséges, vagy inkább elszomorító az, ami ebben az országban megy, de ami a legfelháborítóbb az egészben, hogy mindezt eltűrjük... De meddig?