Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Phd.Alex

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Információnk szerint a Viasat3 testvércsatornája, a főleg férfi nézők szórakoztatására szakosodott TV6 augusztustól fogja vetíteni az HBO korszakalkotó sittes sorozatát, az OZ-t. Ez volt az HBO első saját sorozata, amivel rögvest kivertek minden biztosítékot, amit csak lehetett.…..
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
Az utóbbi 2 hétben brutálisan sokat moziztam (erről majd bővebben a Filmbarátokban) és mostanra már a komoly idegbaj kerülgetett két trailer miatt. Csak most az előbb említett időszakban 5x láthattam egymás után a Thor és a Karib Tenger Kalózai negyedik agymenésének a…..
Hetek óta példásan ment a Duna TV-n minden pénteken a nagyszerű “Élet a Marson” című sorozat, erre az előbb a port.hu-n véletlenül észrevettem, hogy nagy francokat. Egy hét kimarad... Mi jön helyette? “XVI. Benedek pápa keresztútja a Colosseumból”... Engem ez…..