Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziapo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfőn megszavazott új alkotmányban a Fidesz és a KDNP nemzeti érzésekre alapozza a magyar állampolgárok jogait. Pedig hiába a nemzeties máz: ez az alkotmány ártalmas hazánknak. A Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt nem a magyar polgárok, nem a…..
sziapo 2011.04.20 17:19:50
@Droli: Az ALAP-TÖRVÉNY NEM alkotmány,
legjobban a VAS-SZŰZRE HASONLÍT, 48 lyukkal, és beverhető tüskéikkel:
virtus.hu
Richárd Király tévedése
Probil-Éma - 2011.04.20 12:34

Akkor csak nyomor fokozódott, most Soklyukú alaptörvényt átjárja 48 szeg, sarkallatosan kínoznak?
 Emlékeztek még a gyerekkorotokra? Levelet írtunk a Mikulásnak, meg a Húsvéti nyúlnak, és bár nem létezett egyik sem, mégis teljesítették a kívánságunkat!Írjunk levelet Schmitt Pál köztársasági elnöknek! Kérjük meg, hogy ne írja alá az Országgyűlés által…..
Societas Kecskemét Másnapos vagy? 2011.04.20 17:00:00
A Húsvét hétfő utáni kedd sokaknak a másnaposságról, a kijózanodásról szól. Egy évvel ezelőtt sokan megrészegedtek és elhitték Orbán Viktorék szavait."Itt az idő!" - A kijózanodásra!2011. április 26-án (kedd) a Societas Kecskeméti Szervezete és az MSZP…..
 Alkotmány...   Első ránézésre: Az előző alkotmányhoz képest, terjedelmesebb, véleményem szerint kevésbé átlátható.   Nemzeti hitvallás... Eddigi alkotmányunkban, az 1949. évi XX törvényben, preambulum nem volt ugyan, de hiányát sem éreztük. Hamza Gábor…..
Remélem, az mindenki számára világos volt, hogy olyan apróságok, mint a Fidesz-KDNP alaptörvényének elfogadása, nem fog gátat szabni nekünk, és tovább gondolkodunk, milyen alkotmányos rendszert látnánk szívesen Magyarországon. A sorozat legújabb részében az Országgyűlést…..
 Nyílt levél  Magyarország valamennyi múltbeli, jelenlegi, és jövőbeni Miniszterelnökéhez, Köztársasági elnökéhez, összes állampolgárához!20 év telt el a rendszerváltás óta, amely idő alatt egy gyerekből már felnőtt lesz. Megismeri saját magát, eldönti, milyen…..
Egymillióan Sajtóközlemény 2011.04.20 10:09:00
58 egyéni választókerületi képviselő maradt néma az Alaptörvény általános és részletes vitája során. Ez az 58 képviselő 2 millió 610 ezer állampolgárának parlamenti képviseletét lenne hivatott ellátni. A dolgok jelenlegi állása szerint több mint két és félmillió…..
 Andrassew Iván facebookon megjelent levele.  Fertelmes lény az "ember"..Nem tudom, hova és hogyan tovább. De ha egy regnáló katonatiszt ezt írja egy közismert demokratához, mi mire vagyunk ítélve?  Várom, hogy ezt a hozzászólást hisz nem igazán…..