Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3d

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wimbledon rendhagyóan ünnepli meg a 125. születésnapját: 3D-ben közvetíti a BBC a női és a férfi döntőt is. A mérkőzések július 2-án és 3-án lesznek, és mindenki számára elérhető, akinek a tévéje bírja a 3D-t.A wimbledoni közvetítés hagyományosan népszerű, a 2010-es…..
3d 2011.06.10 12:30:44
Idén is megrendezésre került a Piackutatás Napja konferencia a Corvinus Egyetemen, immáron 12. éve. A konferencia mottója: „A piackutatás új tendenciái  Magyarországon és Európában.” Az Esomar számadatait Dr. Dieter Korczak (Esomar elnök) ismertette, piaci…..
Ugyan a Step Up harmadik része a 3D-s támogatás ellenére is Amerikában a leggyengébb darab lett a franchise-ban, ám világszerte csak összegyűjtött 160 milliót. A Summit berendelte a negyedik felvonást is, ami természetesen ismételten 3D-s lesz. A rendezői poszton Wade Robinson…..
Allplan 2D vagy 3D vasalás? 2011.05.02 12:19:00
Múlt hét csütörtökön egy előadást hallgattam, hogy pontos legyek webinárium – WEB szeminárium – volt, melyben felmerült a kérdés. Szükség van-e a térbeli vasalás szerkesztésre? 88% szerint igen 13% szerint nem – gondolom a kerekítés miatt 101% –, ha jól…..
 3D a három dimenzió, és a 4-dik? Valamikor még gimiben éreztem nagyon fontos kérdésnek, amikor a mátrixokról tanultunk, hogy hogyan is lehet elképzelni a negyedik dimenziót. Túl vizuális alkat voltam a téma egyszerű lezárásához. Úgy gondoltam, és úgy képzeltem el a…..
 A hírek és az újdonságok a neten már nem is a mozihoz kötődnek, lassan a mobil is a kőkorszaki szótárban lesz csak aktuális... jönnek az okos-telefonok, és a többi világmegváltó kacat.Egy napra itt is ott is címlapra kerülnek az épp legújabb kütyük, amik igyekeznek…..
Szemüveg használata nélküli 3D-s kijelzőt varázsolt Jérémie Francone és Laurence Nigay az iPadből, a Head-Coupled Perspective nevű fejlesztés legalábbis így hirdeti magát. Az ötlet viszonylag egyszerű, és nem is nagyon új, viszont a megvalósítás láthatóan nagyon jó úton…..
Akinek van 3D-s tévéje, és az UPC digitális szolgáltatásának előfizetője, az most örülhet, a spanyol bajnokság két legendás csapatának bajnokiját 3D-ben (is) közvetíti majd a Sport2, szóval ha valaki attól jön izgalmi állapotba, ha Puyol stoplija a fejétől hat centire…..
Végr elenne értelme a front face kamerának a táblagépeken. Meg persze végre attól a vállalhatatlan kötöttségtől is meg lehetne szabadulni, hogy a 3D hatáshoz külön szemüvegre van szükség...
 3D-ben, harsog, szinte minden mai mozifilm plakátjáról, és ennek köszönhetően már mindenki tudja, hogy lehet filmet nézni így.Ám a 3D világa sokkal-sokkal tágabb mindennél, ezért született ez a blog.....