Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilPresidente

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nainggolan egy brutális becsúszás során eltörte Mattiello lábát. A videót csak erős idegzetűek tekintsék meg! A Juventus fiatal tehetségét a nyárig kölcsönbe küldték a Chievohoz, ahol eddig rendszeresen szerephez jutott, ám a szezonja az idióta római középpályás miatt…..
ilPresidente 2015.03.09 14:27:50
@boka10:
egyértelműen... akkor különbözőképpen látjuk a dolgokat, mert nekem úgy tűnt, hogy oldalról és kicsit szemből szabályosan, nem nyújtott lábbal, a labdát eltalálva csúszott be. a labda beragadt a két játékos közé, a többit pedig a "nem sportember" szavaival adnám vissza:
„Az első pillanatban csak a szabadrúgásra koncentráltam, de amint kinéztem a Chievio kispadjára, láttam: nagy a baj.Hihetetlenül kemény ütközés volt, a lába az enyém alá ragadt be, így történt ez a szörnyű baleset. A legjobbakat kívánom neki. A meccs után rögtön el is kértem a telefonszámát, hogy személyesen fel tudjam hívni.”
de ez lehet, hogy ugyanolyan elfogult nyilatkozat, mint a te bejegyzésed. hát, akkor hallgass meg kevésbé elfogult nyilatkozatokat is...