Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChargeR9

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Escort. Nem váltottunk profilt, nem megy a raliálom 18-as karikás világba. És - bár gondolom, sokaknak nem lesz meglepő fordulat - nem feslett erkölcsű leányokról és asszonyokról szól a mai poszt. (Bár ha jobban belegondolok, minden versenyautónak van lelke: mindannyian nők, vannak…..
Iharos és Goller Országos Historic Ralibajnokság Miskolc Rali 2011. április 29-30.   Mk 1-esek harca Miskolcon /forrás: Mihályi Csaba/   Két Mk1-es Ford párharcát hozta az Iharos és Goller Országos Historic Ralibajnokság harmadik futama. A Wirtmann–Schneer és a…..
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
Belsőség Elmentek... 2011.04.19 22:53:00
A zárás utáni napon kicsit szomorú hangulatban autóztam ki az OT Expo hűlt helyére. Pár bútordarab, a kanapék és az asztal, valamint a lampiontartó-konstrukció darabjai feküdtek a földön, mint megunt, eldobott dolgok. Köröttük pár autó, papírdarabok és apróságok, emlékek…..