Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fzsolt2

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegyek birodalma Gyilkos-tó 2011.04.22 13:49:29
Itt már ötször voltunk a haverokkal, a képek az utolsó túráról vannak. Sajnos épp esős idő volt, ezért a tó vize nem a legtisztább, de attól még szép.Ez itt még a 4-es kilométernél levő kis mesterséges tó. A képet csónakból csináltam.Ez itt már a Gyilkos-tónál van. A…..
Hegyek birodalma Ami kimaradt... 2011.04.22 13:28:00
 Az előző bejegyzésben nem volt túl sok kép, ezért most itt van a pótlás, természetesen egy kis magyarázattal.Kezdetnek a civilizáció egyik megnyilvánulása a természetben.Ez egy lépcső, mint látjátok. Ez a tó partján van, és a vízbe vezet. A víz magasságát is meglehet…..
Hogy ne csak a képek beszéljenek, ezért egy kevés történelem, meg érdekességek is lesznek a helyekről ahol jártam/fogok járni. Először Zetelakát fogom bemutatni kicsit részletesebben.Az eddigi képek csak a Zetelaki-Víztározó-t mutatták be, magáról a faluról nem igazán…..
Hegyek birodalma Zetelaka 2011.04.22 07:43:00
Ma reggel 8 órakor indultunk itthonról, és körülbelül 12 órára ott voltunk Zetelakán, délután 2-kor itthon voltunk. Sok, és hosszú megállókkal tarkított út volt, mivel sok fényképet készítettem. Jöjjenek a fotók, egy kis magyarázattal.Valamilyen biciklis túra, vagy verseny…..
Most inkább a város lesz reflektorfényben. Csináltam néhány fotót, és ezeket most megmutatom, úgyhogy beszéljenek a képek.Kezdetnek a tömbház ahol lakom a szemközti játszótérről.A művelődési ház, és anyum munkahelye is egyben. Előadások, táncpróbák, együttesek próbái,…..
 Egy képpel indítottam, ezen a város táblája látható, a Gyilkos-tó felőli úton. Először is ez egy kisváros, úgy 20000-re tehető a lakossága, amiből majdnem háromnegyede magyar, a többi román, és roma. Hargita megye egyik legnagyobb városa, van néhány látványosság is,…..
Hegyek birodalma A kezdet... 2011.04.21 10:23:15
Üdv mindenkinek! Először is bemutatkoznék, egy középiskolás fiú vagyok, Romániában élek, pontosabban erdélyi kisvárosban Hargita megyében, Gyergyószentmiklóson. A blogban a hazám(Erdély mint olvashattátok) kerül bemutatásra az én szememen keresztül. Biciklis és gyalogos…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..