Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denvonbelga

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ egyik leghülyébb, majdnemhogy legfeleslegesebb, de mégis legtöbb gondolkodnivalót adó kérdése a "Mi lett volna, ha...?". Ennek ellenére mégis jó eljátszani a gondolattal, hogy mégis hogyan történt volna ez-az, ha kicsit máshogy tekeredett volna a történelem kereke. Például hogy hangzott…..
denvonbelga 2019.12.17 18:47:14
Ötödik sebességre kapcsolt a biatorbágyi Tópark beruházója, s ez most nem csupán egy jól hangzó szólam, a terepen naponta több mint 300-an dolgoznak, hogy mielőbb átadhassák az első lakásokat és nem sokkal később az irodákat, majd a hotelt és benne a…..
denvonbelga 2017.09.28 09:35:05
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
Timelord A közlekedés 1958-ban 2012.06.14 16:00:00
Mi is történt 1958-ban? Rövid emlékeztető következik. Magánszemélyek autót csak gépkocsi vásárlási engedély birtokában vásárolhattak. Az engedélykéréshez hatósági erkölcsi bizonyítvány is szükséges. Bevezetik a négy számjegyből álló forgalmi rendszámokat. A…..
denvonbelga 2012.06.15 00:18:18
@KárászAti: Igazad van,hogy mennyit fejlődött a közlekedés... :D
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..
denvonbelga 2012.03.30 00:29:49
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
denvonbelga 2011.05.29 23:56:38
@Kőmíves Kelemen: Hát, barátom... Biztosan jó neked, hogy nincs televíziókészüléked. 2011 van. Nem azt nézhetem a tv-ben amit ad, hanem amit akarok. (több ismerősömnek nincs tévéje, közöttük egy parlamenti képviselő) és látszólag boldogok így is. Én jelenleg nem vagyok bpldog, de ez més lapra tartozik. Egyedül élek, elmondom mit nézek rendszeresen: Reggel: m1 (információ), hazajövök késő este: (hírműsor, pár magazinműsor, ami szintén közéleti info) lefekvéskor: valamelyik ismeretterjesztő csatorna, éppen érdeklődésemre számító műsora. De nem a VV, vagy BB, nem érdekel a Barátok közt, és társai.... Még egy valóságshow meg pláne! szelektálni kell. És ha lesz gyerekem, én mondom majd meg mit nézhet, és mit nem. (ahogyan velem tették, és lám: Nem lettem sík hülye, sem tömeggyilkos)

Szomorú, hogy van igény még a VV-re. Néha vannak olyan szituk, hogy beszélgetünk kollégákkal, és mondják mi volt a show-ban... Én nem értem miről beszélnek. Másik szitu: beszélgetünk, és valami kapcsán mondom: a Naptól számítva harmadik bolygó a Föld, (és gyorsan felsorolom). Hát ezt honnan tudom? Ja? nem a retekklubot nézem, hanem az információt. (meg figyeltem földrajzórán) Szeretem a tv-t... A való Világot nem.
A Radiocaféban már hónapok óta nem kaptak fizetést a munkatársak, és úgy tűnik ezen az sem segített, hogy az Econet (amit március óta Est Médiának hívnak, talán hogy összezavarják a hitelezőket) eladta a fővárosban és tiszta időben a környékén is fogható adót Veres…..
Ossian - Az lesz a győztes (Hammer Records) Attól tartok, ezúttal elkerülhetetlen lesz, hogy lefussunk bizonyos kötelező köröket. Ez azonban jelen esetben szerzőnek és véleménynyilvánító olvasónak egyaránt érdeke. A magyar heavy metal lakossági műfaj, a Kérdezz, felelek pedig…..
denvonbelga 2011.04.20 09:24:41
@kén-e egy nick?:

Bocsi... Ossianéknál minden nagybetűs, amit fontosnak éreztek a dalban nézd meg a kazettaborítóban a dalszövegeket. (Apa, Fiú, Élet, stb)

Mellesleg biztosan nagyságrendekkel több magyar metál dalszöveget tudok fejből min te. Beatrice kedvenceim: Jerikó, Térden állva, Üzenetek, Corvin köz, Vidám magyarok )

Egészen véletlenül még Kárpátia dalszövegeket is tudok. A Bori meg akkor is jó!
denvonbelga 2011.04.20 11:43:50
@purga: Igazad van, a Rice nem metál. De van az Ossian, Pokolgép, Lord, Beatrice négyes. Ha valahol van egy kisebb fesztivál, általában ezek a húzónevek a plakáton.

Szerintem ma már meghatározhatatlanok a stílusok. A Hungarica ez esetben nemzeti trash metál ? :)Mindenki ízlése szerint jó és rossz zene van.

Egy szónak is száz a vége (részemről) Ossian ügyben: A rock örök, és elpusztíthatatlan!