Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargabéles

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
vargabéles 2009.06.25 17:29:49
@stibicsek: Ne menjen el a kedved az olvasástól. Én gyakran olvasom végig ezeket a kommenteket, mintegy az ország ütőerét tapogatva. Vegyük egy mély lemondó sóhajjal tudomásul, hogy ilyenek és ezek vagyunk. Megpróbálhatunk erre, vagy arra - mondhatnám akár, hogy jobbra, vagy balra - ,de persze leginkább piedesztára állva megmondani a TÖBBIEKNEK, hogy mit is kellene ám csinálniuk, de sajnos olyan történelmileg frusztrált régióban élünk, ahol könnyen lehet senkinek sincs igaza és mindenkinek.

Mindenkinek aki zsidózik, nácizik, kommunistázik: ti tulajdonképpen egy és ugyanazok vagytok. És nem tesztek mást mint beálltok a legtipikusabb társadalmi típusba; az ellenségkeresőbe. Sajnos alap emberi tulajdonság, erre épült mind a náci, mind a kommunista diktatúra, hogy a közös ellenség egybekovácsol és irányt mutat. Persze lehet így is élni...
vargabéles 2009.06.25 17:41:47
@Nuowo: Dehogy nincs. Több is,
az évszázados urambátyám rendszer;
az, hogy ma Magyarországos sikk, és nagy társaságban jó sztori az adócsalás;
az hogy a minden politikai párt korrupt, a választók figyelmét erről viszont csodálatosan el lehet tereleni a kommunistázással és a nácizással;
és legfőképp, hogy az emberek nagytöbbsége ennek fenntartásába vagy közönnyel vagy aktívan, de részt vesz; NA EZ A BAJ.

Tudod, én egyszer biztos póruljárok, de ha azt látom, hogy a Merciterepjárós srác a mozgássérülthelyre áll, ha azt látom, hogy gond nélkül dobják el a szemetet az utcán, ha azt látom, hogy buszsávban húznak el mellettem, azok akik magukat a többieknél fontosabbnak gondolják, ha azt látom, hogy egy boltot fényes nappal próbálnak feltörni én odamegyek és udvariasan megkérdezem, hogy ezt pontosan hogyan is gondolta? És tudjátok mi szokot lenni a válasz? Az hogy nem is értik mi bajom van. Na EZ a baj.
Nagy Zsolt, alias Leo úgy szerepelt a TV2 főzőműsorban, hogy közben szerződése volt az RTL Klub főzőműsorával, ezért magas kötbért kell fizetnie a Vacsoracsatát gyártó IKO Kft.-nek – tájékoztatta Rényi Ádám a Blikket. A pontos összeget ugyan nem árulta el nekik, de a…..
vargabéles 2009.04.23 13:10:47
@ToMorgan: A kapcsolgatás közben én is belefutottam ebbe a díszes társaságba... Az első döbbenet után (mármint, hogy hogy is szólhat erről a főműsoridő??) rájöttem, hogy fizikai fájdalmat okoz a "celebek" hisztijét nézni, hallgatni, úgyhogy egy óra animal planet kellett, amig helyrejöttem:)))
vargabéles 2009.04.23 16:42:13
@BushDoctor: Ne viccelj már... a jelenlegi műsorok úgy vannak felépítva, hogy ha én például meg szeretném nézni a Dr. House-t akkor kényetelen vagyok ezekből is részletek látni, mert a műsorok soha nem akkor kezdődnek amikorra ki van írva, így előtte fél órával lenémítva el kell kezdened odakapcsolgatni. Az meg a másik, hogy minden műsorelőzetesbe kb. óránként bevágnak ezekből "beharangozó" részeket, hogy izguljon a nép, így akár akarod, akás nem látod ezeket a vacak műsorok-részleteket is.. Őszintéd szólva én pont ilyen indokok miatt nagyrészt átálltam a DVD-re:))
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..