Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saroltka

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Minden ismerősöm rajtam röhög, hogy ennyire lúzer vagyok, hogy hagyom, hogy raktárnak nézzen az a férfi, aki ilyen csúnyán megalázott” – egy pasitól egyenes dolog, ha a barátnője elé áll és face to face megmondja neki, hogy csalja egy ideje és nem tud tovább…..
Saroltka 2011.10.04 13:36:55
@cyd: Noda sem Nard, sem SciNu nem vagyok - és ha Nard válasza nem oldotta volna meg a hibát akkor:
/script SetCVar("cameraDistanceMax",30)
Amúgy csomó fórum van ezzel a hibával kacsolatban, ha ez nem válna be érdemes rákeresni.
„Elkezdtem őt fotózni, kértem, hogy álljon ki a fényre, hogy jobban érvényesülhessen a szépsége. Kérdezte, hogy mi a tervem a fotókkal, én meg viccből azt mondtam, hogy berakom a többi csaj fotója közé” – ha a hármas szex témát nem sikerül erőltetni a…..
Saroltka 2011.09.30 11:41:41
@Kovács Tomi: Sweeney Todd - My friends :)
„Amikor bemegyek a konyhába a két eszement nőstény rendesen egymás haját tépi és üvöltenek. Eddig is volt szócsata, de tettlegesség még soha” – nem mi választjuk a szüleinket, de ha anyánk nekiugrik a párunknak, akkor nem sokat tehetünk, hiszen a két szeretett…..
Átölelt és suttogva kérlelt, hogy hagyjam ott a páromat, mert különben megbolondul. Szerintem azon akkor már régen túl volt. Sziasztok! Még mindig bánt a dolog, a szakítás egészen friss. Szakítás? Engem, kérem szépen kidobtak. Miért? Mert hülye voltam, és a tetejébe még…..
Én szabályosan rosszul voltam az idegességtől,azt hittem meghalok,mert még sosem volt pasim.Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Régóta olvasom ezt a blogot,és úgy gondolom megosztok pár történetet én is. Jegyes1:16 évesen(egy kissé…..
Teljesen ledöbbentem, mert 1 nagy csokor vörös rózsával , és 1 cipő formájú üveg borral köszöntött fel. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Kedves Szakítósok!!! 21 éves , szegedi lány vagyok, és már nagyon régóta olvasom a blogotokat, és…..
Botta di vita Este az Örsön 2011.04.27 19:03:00
Napsütéses szép napot mindenkinek! A minap valaki nagy optimistán megkérdezte tőlem, hogy elmúlt-e már az ember-iszonyom... Hát erre mit mondhatnék? Főleg pont egy nappal az után, hogy Pest egyik legforgalmasabb terén összefutottam egy nővel, aki... Na de kezdjük az elejéről:…..
Botta di vita Közlés-kényszer 2011.04.22 10:58:00
Sziasztok megint! A legfrissebb mesém tegnap esett meg. Tudom-tudom, bátorságra vall, ha emberek közé megyek, főleg csúcsidőben, de hát mit mondjak? Merész vagyok! Meg, azért mégsem hagyhatom, hogy mindig Ildi hozza az ebédet.. bár tény, hogy ő nem olyan zaklatott lelkiállapotban…..
Botta di vita A nő és a kávé... 2011.04.21 21:37:00
 A történetet az égiek küldték, egy napon mikor már majdnem azt gondoltam, hogy semmi frissel nem szolgálhatok, megjelent mai főhősünk...Középkorú nő, szilárd elképzeléssel a világról és még szilárdabb véleménnyel a város és országvezetésről. Egy napsütéses napon…..
Botta di vita Köszöntő 2011.04.19 22:41:00
Kedves Olvasók!A cím (Botta di vita) jelentése: csipetnyi élet (a mindennapok monotóniájának megtörésére).A blog egy szomorú barátnő felvidítására íródott levélsorozatból készült. Pontosítva azért, hogy a vidításra szánt e-maileket ne kelljen nap, mint nap felolvasni a…..