Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Temary

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy bringásrazzia harmadik hetében járunk, de csak most sikerült először akciózó rendőrök karjaiba futnunk. Kocogás közben leltünk végre egy forgalmas bringaút mellett várakozó párosra. Bicikli nélkül voltunk, de nem bírtuk ki, hogy érdeklődjük, mi a hivatalos álláspont:…..
Temary 2011.04.19 16:53:16
@Con Storm:

Kezdetnek keresd meg a KRESZ-ben a "zebra" kifejezést! Segítek: nem fogod megtalálni, csak azt, hogy GYALOGÁTKELŐHELY! Mondom GY-A-L-O-G! Éééérted? Vagy elmutogassam mi a különbség a kérékpáros és a gyalogos között?

A többi baromságodra már nem is reagálok, egyszerűen ijesztő, hogy ilyen agyhalottak közlekednek az utakon, akik nemhogy nem tartják be a legalaptvetőbb szabályokat sem, de még azt is hiszik közben, hogy nekik van igazuk.

Hidd el, jobban jársz, ha inkább itt mutatsz egy kis alázatot és hallgatsz a nálad okosabbakra, mintha egy billencses Kamaz lökhárítója ébreszt rá a valóságra. Ez persze a többi agyhalott bringanácinak is szól, akik felsőbbrendűségi komplexusukba beleőrülve, szentül hiszik és nagy hangon hirdetik, hogy nekik mindent lehet. Vegyétek baráti jótanácsnak...
Temary 2011.04.19 18:31:38
@vuk_:
Jellemző. Ha valaki nem tapsikol felállva az öntörvénű, eszement közlekedésnek a "mindenútbringaút" szlogen jegyében akkor az nyilván egy bringásokat sorozatban gázoló autós.

Hát ez mellément.

Őszintén szólva, kurvára elegem van abból ami bringás körökben megy az utóbbi időben, különösen ezen a blogon. Kurvára elgem van abból is, hogy a bringás megszólításhoz lassan névelőként tartozik, hogy "köcsög". Mindez a "Con Storm" féle barmoknak és a hozzád hasonló támogatóiknak köszönhető, akik minden nap tevékenyen tesznek azért, hogy a bringásokat lehetőleg minden közlekedő, lehetőleg minél jobban megutálja. Ami viszont még ennél is súlyosabb következmény, hogy ennek a mentalitásnak egyre több követője lesz, hiszen sok hülye, úgy állítja be mintha ez lenne a menő, ami viszont már konkrétan emberéletekbe kerül. Erre próbáltam rávilágítani, de te csak tekerj bátran szembe a forgalommal, száguldj át a zebrákon, sőt, bíztass erre másokat is, ne törődj semmivel. Nem kötelező mindenkinek sokáig élni.