Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IAMX

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt eddig is sejthettük, hogy nem rossz üzlet amerikai elnöknek lenni, sokan közülük megválasztásuk előtt sem éltek rosszul, de úgy tűnik az igazi „aratás" az Ovális Iroda elhagyása után kezdődik. Jelenleg Bill Clinton a legtehetősebb még élő volt elnök, vagyonát 55…..
A napokban indult a Budapest Bank új kampánya, amelyben a bank egy újabb kísérletet tett arra, hogy az Emese karakterének kiiktatása után támadt űrt kitöltse. Zoltán, mint a bankot megszemélyesítő központi figura továbbra is megmaradt, mellé pedig három külföldit igazolt le a…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Angol cím: Love thy trophy Magyar cím: Imádjuk együtt a trófeát! Leírás: A városi parádén a szomszédság nyer egy díszes kupát, csak azt nem tudják eldönteni, hogy kié legyen. Mikor a közszemlére kiállított tárgy eltűnik, a szomszédok egymást vádolják. Időközben Meg egy…..
Sziasztok!Beteg volt a gyerek, magas lázzal, hányással, hasmenéssel, közben tombolt kint a tél, gondoltuk, házhoz hívjuk az orvost. Azt mondja az asszisztenshölgy, tetszett volna de. 10 előtt hívni, csak addig lehet feliratkozni a napi listára. Viszont a doktor úr két óra múlva…..
B-oldal 15 tanáros film klisé 2010.03.05 07:37:00
Bár már lassan kezdjük elfelejteni, milyen is a suliban a padot koptatni, majd új tanárt kapni, aki hozza minden sztárallűrét és fegyvertárát, szerencsére a sulis-tanáros filmek kifogyhatatlan tárháza és klisérengetege folyamatosan visszaránt minket a tanterembe. Becsöngetés…..
Bár vannak, akik a Skype-ot már lejárt lemeznek tartják, azért még mindig jól megy neki, legalábbis a nemzetközi hívások piacán a világ legnagyobb forgalmú telefontársasága. Megtévesztő az is, hogy az Ebay, ami 2005-ben 3,1 milliárd dollárért vette meg, most 2 milliárdért…..
Nem mindig könnyű követni a magyar házisörök terjedésének logikáját, itt is leginkább az információhiány, az érdeklődéshiány igazgat, de az, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban lehet kapni házisört, valószínűleg sokat árt az ügy megítélésének, miközben hasznos és…..
 (Folytatás innen)-Hatodik cé, figyelem, figyelem! Föld hívja Jokonicsyt, Föld hívja Jokonicsyt! Akkor most mindenki szépen összekészíti a cókmókját, különös tekintettel az útközben termelt szemétmennyiségre, és azokat ide rendessen, ebbe a reklámszatyorba beleszórja! És…..
IAMX 2009.11.23 22:16:44
@Mitya Ivanov: Jerkoff nálam is odabaszott:)
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
Modorosblog Az ifjú közgazdász 2009.11.05 06:00:00
Az ifjú közgazdász általában valamilyen multinacionális cég pénzügyi szolgáltató központjában lelhető fel - munkaköréhez szervesen kapcsolódó tanulmányait pár éve fejezte csupán be. Ahogy az egyetemistáknál úgy általánosságban is már megfigyelhettük, a…..
IAMX 2009.11.05 09:26:53
@Winston Smith: Hogyne! Német vállalatoknál is ugyanez van, ott már szó is van rá, Denglisch. Melegágya természetesen az SAP: www.youtube.com/watch?v=9XUiLtvKqns

"Es is kein rocket science"
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
IAMX 2009.10.27 14:42:08
@it_guru: ki mondta hogy bárki is bedőlt?
 Az, hogy hosszú távon a Youtube, a jelenlegi formájában, kizárólag a User Generated  videókra alapozva nem tud olyan sikeres lennie, mint amennyire azt a tulajdonosai és a befektetők várták, várják, nem új keletű hír. A videmegosztó óriás útkereséseit ezen a blogon…..
IAMX 2009.10.25 19:09:38
van ez az oldal, hogy www.hidemyass.com Nekem youtubeon működni szokott ha olyat akarok nézni amit amúgy Mo-ról nem lehet
A Kárpátcipóról írt pozitív hangvételű bejegyzés után itt az ideje annak, hogy ismét "panaszra hajoljon gyászos énekem". Mert bár szidom ezerrel a külföldi termékeket, amelyek sok esetben egészségtelenek és van olyan is, amelyik csak szimplán mindenféle hulladékból…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
A How I Met Your Mother tegnapi epizódjában volt egy nóta, amit Marshal adott elő, és egy ritka jól sikerült estéről szólt. Készült hozzá egy videóklip kis, az Extreme nevű zenekar gitárosával, Nuno Bettencourttal, jó szórakozást hozzá. ..
IAMX 2009.10.14 10:36:44
A Vodafone idén ünnepli tízéves születésnapját és a társaság azt találta ki, hogy az elmúlt évtized legjobb reklámját megszavaztatja az ünnepi alkalomból összegyűlt újságírókkal. Azért nem kell megnézni mind az x szpotot, a marketingosztály ugyanis összeállított egy…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..