Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagygeri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom Coroneltől már megszoktuk, hogy ha megkérdezik valamiről, akkor biztosan markáns véleményt formál. Így történt ez most is, amikor Stefan Ziegler a jelenleg érvényben lévő pluszsúly rendszerről faggatta a holland pilótát. A most érvényben lévő szisztéma jelentősen…..
Michelisz Norbi kapott egy csinos kis helyi viseletet Marokkóban. Még egy kis szoli kéne hozzá. Tetszik?..
WTCC Hírblog Áldott húsvétot!! 2012.04.08 11:10:00
Áldott húsvéti ünnepet kívánok minden kedves Túraautó Hírblog olvasónak. Pihenjetek, egyetek-igyatok, beszélgessetek, és gondoljatok arra, amiről ez az ünnep tényleg szól. A tojást benzinben főzzétek, a nyulat pedig gumidarabokkal etessétek. Kedden találkozunk!..
nagygeri 2012.04.08 18:39:06
Többetekben is felmerült a jogos állampolgári igény arra, hogy megtudjátok, hogyan reagáltak a külföldi kommentátorok a Zengő Motorsport galambos matricájára. Teljes körképet nem tudunk nyújtani, de íme egy kis videó részlet, az angol Eurosport közvetítéséből, amelyben a a…..
Szabadedzés #1, Szabadedzés #2 Gabriele Tarquini nyerte a második valenciai szabadedzést, Rob Huff és Yvan Muller előtt. A köridők jócskán elmaradtak a reggeli eredményektől, ennek oka valószínűleg az, hogy a csapatok nem cseréltek gumit a két edzés között, Valencia pedig…..
nagygeri 2012.03.31 11:05:46
WTCC Hírblog Beszédes fotó 2012.03.05 20:31:39
Ha valakiben kérdések támadtak volna azzal kapcsolatban, hogy hogyan fest majd a második zengős BMW, annak majd ez a fotó mindent megmagyaráz. Hihetetlen tempóban zajlik a munka a műhelyben, a két bömbi ugyanis kedd este elindul Monzába...
WTCC Hírblog Ebből autó lesz... 2012.02.24 10:11:31
Úgy tűnik, már semmi sem menti meg az RCM Peugeot-t attól, hogy versenyautó legyen. :) Motor benn, löki fenn, egyre több a matrica. Hogy tetszik?..
Úgy tűnik, nem csak boxutcai pletyka a Lada újbóli érdeklődése a WTCC iránt. Korábban már megírtuk, hogy az orosz gyár rendelkezik egy túraautó VB-s szereplésre is alkalmas autóval, a Lada Grantával, amelybe már 1,6 turbós motort is gyártottak. A kocsira egy saját márkakupa…..
WTCC Hírblog Warm up - Makaó 2011.11.20 03:40:00
Michelisz Norbi jó hangulatban készülhet a a két makaói futamra, hiszen a vasárnap reggeli bemelegítő edzésen a 3. időt autózta, amivel ő lett a legjobb privát versenyző. POS NO CL DRIVER NAT CAR…..
nagygeri 2011.11.20 04:07:46
Egy kép a 2011-es Yokohama kupát eldöntő előzésről. Makaón az első futamon Kristian Poulsen kiesett, Michelisz Norbi pedig a megnyerte a privát értékelést, és mivel övé volt a privát pole és a leggyorsabb kör is, már az első versenyen ledolgozta 23 pontos hátrányát. Ez a…..
Nehéz érzelemmentesen visszagondolni a történtekre, főleg, hogy ezt az írást alig pár perccel a futam leintése után kezdtem el. Zengő Zoli diplomatikusabban fogalmazott, mint az agyam; költői kérdése csak annyi volt, „Nem tudom, miért büntet minket a sors ennyire”. A…..
nagygeri 2011.11.08 15:31:47
Egy kis Norbi videó:
www.youtube.com/watch?v=LV2lz7ccVgY

(a videó minőségért elnézést)
A hétvégén rendezik a Brit Túraautó Bajnokság utolsó fordulóját Silverstone-ban, ahol elképesztő csatákra van kilátás. Az összetett ugyanis rendkívül szoros, egy BTCC hétvégén pedig szokás szerint három futamot rendeznek, tehát bőven lehet még pontokat szerezni. Az…..