Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nickhole

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már leírtam, hogy miért utálom én a Citibankot, de erre még sikerült rátenniük ma egy lapáttal.Csak a teljes érthetőség kedvéért:Van egy Citibankos folyószámlám. Van hozzá online banki hozzáférésem és a kivonatokat is oda kapom, nem kapom meg őket külön papíron. És…..
Nickhole 2012.07.02 20:29:53
Együtt érzek veled.

A Citibank még a Malév csődből is hasznot húz.

Először is kaptam egy levelet, hogy sajnálatos módon csődbe ment a Malév, így a maléves hitelkártyám helyett felajánlják a Citilife hitelkártyát. De én úgy döntök nekem nem kell másik hanem meg akarom szüntetni a mostani malévest.
Fel is hívtam őket, hogy szeretném megszüntetni a Malév citibank hitelkártyám, mivel sajnos csődbe ment a Malév és ez már nekem nem éri meg így is buktam a pont gyűjtéssel. Kedves kolléga természetesen nem engedheti, hogy elveszítsenek egy ügyfelet így felajánlja, hogy Citilife hitelkártyára váltsam át a meglévő hitelkártyám. Nem akarok másik kártyát ezt szeretném megszüntetni. Nem hagyja, sorolja milyen jól járok vele illetve ha megszüntetem azért fizetni kell. Rendben belemegyek új kártyám lesz. Kitöltöm az új kártyaigénylésem és feladom postán természetesen még fizetnem is kell a levél feladást.
Két hét kb megkapom az új kártyám, de mivel állandó lakcímemre kaptam én pedig Pesten lakom ideiglenesen, így csak később tudom kézbe venni kb egy hónappal. Így aktiválni sem tudom időben. Közben megkapom az egyenleg értesítő levelem megterhelve a Malév következő évi díjával.
De ezt most mégis miért? Én megszüntettem a Malév kártyám helyette kaptam a másik Citilife-t.
Bemegyek a Citibankhoz. A csaj közli velem, hogy mivel nem aktiváltam a Citilife hitelkártyám így a Malév kártyám él tovább.
De mégis miért? Telefonáltam hogy szeretném megszüntetni és nem is használtam ez idő alatt a kártyát. Illetve levelet is kaptam, hogy váltsak Citilife-ra. Én ezt mind úgy értelmeztem hogy a régi Malévkártyám megszűnt. Nem tud mit csinálni telefonon kell elintéznem.
Telefonálok ahol közlik, hogy esetleg méltányossági alapon el tudnak tekinteni a kártyadíjtól, de mindenképp be kell fizetnem.
Mondom hallgassák meg a felvételt én visszamondtam a Malév kártyám mi az hogy nem szüntették meg?? Tovább él a kártya? De a Citilife egy teljesen más kártya. Sőt az első éves kártyadíjtól eltekintenek.
Azt mondja nem tud mit csinálni, felvehet egy jegyzőkönyvet de azt nem biztos hogy érdemben elbírálják és akkor nem csak az éves díjat de még a kamatokat is meg kell fizetnem. Most akkor mi van? Azt mondja hogy aktiváljam a Citilifet. Fizessem be a Malév kártya éves díját és remélhetőleg a következő havi számlakivonatban minuszként fog szerepelni, de addig meg használjam ha már igényeltem. Rendben én mindenbe belemegyek, de ez akkor is szemétség!!! Én voltam a hülye hogy nem ragaszkodtam, hogy nem kell új kártya csak szüntessék meg a régit.

Amúgy még 2008-ban volt Cibibank hitelkártyám és mikor visszamondtam telefonon utána még mindig érvényben volt mégis. Kiküldték a havi díját. Ismét felhívtam őket és közölték valami hiba történt és nem került törlésre a kártyám. De a havidíjat akkor is be kell fizetnem. De ők hibáztak. Akkor is nekem kell megfizetnem.

Nekem csak rossz tapasztalatom van a Citibankkal. Eleve nem lehet szeméyesen ügyet intézni ez nonszensz.
Vaknyugat Bridget Jones naplója 2011.12.21 22:41:00
Ha lenne ennek a blognak olvasója, biztos, hogy ezután a poszt után ignorálná végleg a böngészőjében ezt az oldalt. Ki kíváncsi egy Bridget Jones féle elbaszott naplóra férfi kiadásban? Szerintem senki. Engem sem izgatna különösebben. Ezért jó, hogy egyentlen ember sem ismeri…..
Nickhole 2012.01.26 11:18:51
Elég utópisztikus elgondolás, de az tény, hogy régen volt búza a Duna-parton, még ha nem is mező formájában. Egykoron búzanagyhatalom voltunk, és Ferencváros volt a székesfőváros, sőt az egész ország éléstára. Ugyan az alábbi elképzelés az alkotó, Dévényi Márton szerint…..