Regisztráció Blogot indítok
Adatok
junik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hanem a reklámja is nagyon jó. Minden idők legtöbbet eladott illatának filmecskéi a kedvenceim közé tartoznak. Itt van például az "ártatlan szépség" Audrey Tautouval készült, aki nekem az örök Amélie. :) Imádom a filmjeit, ebben a reklámban is nagyon jó. Egy titokzatos…..
junik 2011.12.21 11:27:20
Szerintem Nehéz meló 2011.12.16 07:00:00
A mezőgazdász egy nap elmegy a logopédushoz és ott elpanaszolja, hogy mennyire zavarja őt a dadogás a munkájában. - De hát miért? - kérdezi a logopédus.- Tu-tu-tudja, én csi-csirkéket tenyésztek és amikor este be-be-beterelem ő-ő-őket, mi-mindig ki-kijön ke-kettő. Én rá-rájuk…..
junik 2011.12.16 11:21:07
Szerintem dió 2011.11.30 21:25:00
Gábor szomszédnénije, Irénke megkérdezte tőlem, hogy van-e dióm. Mondtam, nincs vagyis egy kevéske csak, amit egyik barátunknál szedtünk. Nem telt bele egy óra és Irénke ismét ott volt a boltban, és letett a pultra egy nagy zacsit, ami telis-tele volt gyönyörű, pucolt dióval.…..
Igen kedves barátaim, jól gondoljátok, nem éppen gondtalanul telnek mostanság a napjaim, és ez nem az én hibám! A lényeg, hogy van egy csomó fotóm, amit már épp ideje lenne berakni, jó néhány tervem jobbnál-jobb témákra, csak ki kéne dolgozni..... de hiányzik hozzá az igazi motiváció: a blogolós…..
junik 2011.11.29 19:01:02
Mosolyka „Örömjáték” 2011.11.27 21:59:00
Néhány napja ijesztő dolgokat produkál a testem megint. Irányítanám, de ő nem engedelmeskedik úgy, ahogy azt én szeretném. Erőlködöm, de meg sem mozdul. Nehéz egy farmernadrágot arrébb tenni vagy csak megnyomni egy billentyűt a telefonon.  Nehéz tartani a fejem, hogy ne…..
Gyorsan elszaladt a nyár, de még belőle egy kicsi próbáljunk meg boldogan eltölteni. Kezdődik a gyereknek a suli stb., ezeket a dolgokat is meglehet örömmel élni és nem sóhajtozni, hisz a hétköznapok is hozzánk tartoznak. A gyerkőcnek az a dolga, hogy tanuljon, és milyen jó, hogy egészséges, és…..
Ez a különleges ember Steve Jobs volt. Sok helyen, sőt baráti blogokban is idézték már őt, vagy tették be a filmet előadásairól, én nemrég találtam az újságban egy cikket amely megemlékezik róla. Engem most ért az alábbi beszédnek a mondanivalója, most érintette meg a…..
junik 2011.11.27 11:28:48
Szeretem! Mr. Apple.

www.scribd.com/doc/69890808/Jeffrey-Young-William-L-Simon-Steve-Jobs-es-az-Apple-sikertortenete

Már megjelent az életrajzi könyve, az is felkerül majd a netre... :-))

"Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel! Mint az a szívügyekkel lenni szokott, itt is tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit."