Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fairy-tale

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Rá kellett ébrednem, hogy bizony csak a szexre kellettem neki, mert hiába hívtam, írtam neki több üzenetet, nem reagált”- a hosszú hétvége alaposan telepakolta levelesládánkat, mert rengeteg kiváló történetet kaptunk. A mai menet egy pasi abszurd pálfordulásáról…..
„A csók manapság nem jelent semmit? Nem tudom, mit csinál, és nem értem őt. Ha nem akar semmit, miért nem mondja meg? A legrosszabb ez a bizonytalanság, amit a napokban állok ki” – egy rosszul sikerült házibuliban minden esélyed meg van arra, hogy becsajozz. De hiába…..
Másnap közölte, hogy már nem bízik bennem, és nem hisz többé az ígéreteimben. Bennem se.Sziasztok! Ami nálunk megesett, amit én műveltem, csak ritka nagy barmok esetében történhet meg. Még az 1X1 is bonyolultabb agymunkát igényel, mint a mi történetünk felfogása. Három…..
Ott is aludt nálam. Mondjuk már az se tetszett, hogy nem volt az az össszebújós típus, de persze mindenki más.   Kedves blogolvasók! Mióta „szakítottunk” a történet másik főszereplőjével, csak nevetgélek magamban – persze részben magamon, gondoltam…..
„Hamarosan a nő újra jelentkezett és felhívta magához a páromat borozni, szerencsére velem együtt. Végre tudomásul vette, hogy a pasi foglalt" – mit tennél, ha egy nő ráakaszkodna a pasidra, moziba és parkolókba cibálná? Mindez már bőven kimeríti az udvarias…..
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
Fairy-tale 2011.05.05 11:50:22
@VRbagoly: lélekmélység, mi??? hahaha. jó duma. nem volt ennek mélysége egy centi sem, az tuti. az újdonság az oké, az kellett neki, mint egy falás kenyér. bocs. kalács. ha maradt még. :)
„Nála az is szexnek számít - ha a nő nem akar felmenni vele - hogy rábeszéli, részesítse őt orális élményben a parkolóban, vagy egyéb romantikus helyen” – mai posztolónk nem vallja prűdnek magát, mégis kinyílik a bicska a zsebében, ha hímtársai a vélt vagy…..
Sok otthoni probléma, gyakran beteg, és mind e mellett hihetetlen szeszélyes. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Üdv! Egy fiú vagyok és már egy ideje bele-bele olvasok ebbe a blogba. Nem tudom idevaló sztori e, nem tudom az érintettek magukra ismernek…..
Fairy-tale 2011.05.02 10:23:34
@Murderface: "Férfi vagy bazmeg, állj a sarkadra és cselekedj, ne nyivákolj, mint egy kismacska! " naezaz!!!
„Egyik barátja lehívta a nyaralójába egy hétvégére, de a hétvégéből 4 nap lett” – Levélírónk azt a kérdést boncolgatja, lehet-e méterekben mérni azt a képzeletbeli pórázt, amit a párunk nyakára képzelünk? Egészen addig nem is hajlandó gyanakodni, amíg a…..
Teljesen ledöbbentem, mert 1 nagy csokor vörös rózsával , és 1 cipő formájú üveg borral köszöntött fel. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Kedves Szakítósok!!! 21 éves , szegedi lány vagyok, és már nagyon régóta olvasom a blogotokat, és…..
Fairy-tale 2011.04.28 08:58:33
@Nard: pasiban sem sokkal jobb...