Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvaanyátokat commentesek!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
kurvaanyátokat commentesek! 2011.05.10 10:35:44
@Tower13: csendben jelezném, hogy a poszt a "nyuggerező" köcsögök kifigurázása. (már amennyire... mert elég élethűen foglalja össze a jelenséget)

---------------
blog.hu-soknak meg a kurvaédesanyját... már nem részletezem, miért.
A jobboldali filmrendezővel készített interjút mai számában a Magyar Hírlap, amelyben leszögezik, hogy az elmúlt nyolc évben a köztévé nem adta le a rendező egyetlen filmjét sem, sőt a Trianonról szóló dokumentumfilmjét az utolsó pillanatban vette le annak idején az m1. De…..
kurvaanyátokat commentesek! 2011.04.20 13:44:16
@Robocop: elnézve a port.hu-n, hogy milyen remekművei voltak... Nem fogom miatta visszatenni az m1-m2-t a tévémre, de még a dunát se! :D
kurvaanyátokat commentesek! 2011.04.20 13:43:22
@proeskontra: mondjuk szerintem szimpla hazugság az, hogy koltay elvtárs "száműzve" volt a tévéből. Pl. mintha köze lett volna az István a királyhoz is. Azt meg adták néhányszor.
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..