Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaBrigade

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
LaBrigade 2011.04.19 11:33:34
@kamuszutra: te hülye b.zi megkostóltam már pár pacalpörköltet, igaz nem a világ összes pacalpörköltjét, de mégsem kérek belőle többet.
Ja, és b.zdmeg az any.dat!
LaBrigade 2011.04.19 11:53:28
@kamuszutra: nem, rosszul látod tesókám nem tolok el én semmit, csak az ilyen szemüveges budai kis köcsögöket amilyen te lehetsz nem csipázom.Egyszer élek te láma, jogaim vannak ahoz, hogy normálisan élhessek és ne kelljen félnem egy népcsoporttól sem anélkül, hogy tanulmányoznám az icipici érzékeny, merőben más lélektannal, kultúrával viselkedő agresszív és rasszista cigányokat, hogy megtaláljam hozzájuk a kulcsot. A tigrisekhez is meglehet találni egy idő után, mégsem szeretnék foglakozni vele mert nem tigrisek közt akarok élni.
Mennem kell, útözben ha meglátok egy szemüveges indexes újságírónak kinéző majmot, akkor megb.szkodom kicsit mert igazán tanulmányozhatta volna, h hírtelen természetű vagyok és ne merjen rámnézni.
Szevassz te verébláma.
LaBrigade 2011.04.19 12:02:34
@kamuszutra: "nem, ezzel csak azt akartam mondani, hogy nincsen jó és rossz élmény, csak élmény van. jóvá és rosszá attól válik egy élmény, mert az élmény befogadója úgy áll az élményhez."

Jesszusatyám te egy beteg állat lehetsz aki elhiszi, hogy normális. A gyerekeiden menjen át egy kamaz te vadbarom, és fogd fel jó éményként akkor azzá is válik. A jó büdös k.rva édes anyádat te elmebeteg:) Na itt hagytam abba remélem ma téged ütlek le.