Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B_L

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bárki azzal a váddal illetne minket, [IDE MINDENKI AZT A GONDOLATÁT ILLESSZE BE, AMI A POSZT VÉGÉN ELSŐ BLIKKRE AZ ESZÉBE JUT], kategorikus NEM a válaszunk! Nem célunk a vallási alapú szegregáció gerjesztése, sőt az efféle ostoba diszkriminációt is társadalmi…..
B_L 2011.04.19 15:56:46
@Avenarius professzor:

Jaj, drága professzor asszony :D
Eszem a kis zúzádat pici drágám, nehogy a kurválkodásban megakadályozzon téged valaki, vigyázz arra erősen :D

"szerintem tök oké, amit mondasz, és menj is nyugodtan oda élni."

Mondjad szépen, hogy "akkó takaroggy oda" , pont az a színvonal vagy, mint itt ez a kis disznócska.

"szaúd-arábia, szudán vagy egy lájtos egyiptom, széles a választék. én viszont, ha megengeded - csaj vagyok - maradnék. köszi."

Maradj nyugodtan kis drágám! Aztán, ha kint van a segged meg a csöcsöd és megfogdosnak, utánadszólnak meg esetleg jól megdugnak a vasúti híd alatt, akkor én is hadd maradjak meg a nyugalmamnál, csak, mint passzív szemlélő, oks? :D
És hadd röhögjek egy jót, rendben? De nincs ám harag :D

"akkor korteskedj, ha szívedre tett kézzel iszlám országot választanál lakhelyedül, és abban szeretnéd a gyermekeidet is felnevelni."

Korteskedek? Dehogy. Mondom édesem, úgy teszed ki az utca népének a csöcsödet, ahogy akarod. Hajrá.
B_L 2011.04.19 17:18:41
@Avenarius professzor: Olyan dolgokat fogalmazol meg és adsz a számba, ami hülyeség. És nem tudom, mi értelme van. Aki szelet vet...
B_L 2011.04.19 17:20:45
@Messzi Vetek:

"kinézhetek ugyan az ablakon, de megmondom őszintén - ez az én szegénységi bizonyítványom -, hogy szegény anyám engem meztelenül hozott a világra."

Nem sok szülést látok az utcán, de most már csak szórakozol, ennek nincs igazán értelme, de ha jól érzed magad, akkor végül is nincs nagy baj. Én továbbra se látom azt, hogy a meztelenség lenne a nyerő, a naturista strandokat és anyukád által is használt szülőszobát leszámítva. Életem nagy részét nem ezeken a helyeken töltöm, ha te igen, akkor te különleges vagy.
„Engem nem is zavart, mert nem volt ijesztő, mint például valami anafilaxiás sokk. Elmondta, hogy gyerekkorában sem volt ennél súlyosabb” - a lány tudomásul veszi, hogy valamiért vonzza a handicapes pasikat. Nem lázadozik ellene: elfogadja. Még azt is, hogy a…..
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
B-oldal Retró kép aranybánya! 2011.04.16 07:18:00
Az Öreg ROADOK Napközije facebook csoport egy kifogyhatatlan sörrel felérő képzuhatagot kínál a békeidőkből. Hajak, ruhák, szemüvegek, és nagy pillanatok. A B-oldalon ingyen kipróbálható az időgép az öreg roadok jóvoltából, úgy érzem... aki nem akarja végigutazni a…..
B_L 2011.04.19 10:34:11
@transistor: Szerintem valahogy jelölni kellene, hogy nekem a kék osztriga magányos idióták faszbuk klubban kell tagnak lenni egy szaros link megnyitásánál, mert akkor eleve tudnám, hogy kerülni kell ezt a blogot

Sajnos nem vagyok kék osztriga tag, kimaradok megint egy nagyon hasznos dologból, a rosseb vigye el
B_L 2011.04.19 10:35:55
@rettentó:

"Mindenkinek vannak választási lehetőségei, és ha mindenképpen meg akarjátok nézni, kb. 5 perc a regisztráció és 1 perc a tagság megszüntetése."

Dehogy akarom én MINDENKÉPPEN megnézni :D
Hát ha eleve ez kell hozzá, már bűzlik az egész, akarja a franc :D

Nézze a faszbukos birkatömeg. Hajrá.
addict Dohányzó taxi 2011.04.16 13:45:00
A dohányzás halált okozhat, de az emberek ennek ellenére mégis rágyújtanak. Mivel egyre kevesebb helyen hódolhatnak káros szenvedélyüknek a legtöbben kint a szabadban vagy otthonukban gyújtanak rá. Igaz ez Németországra is, ahol a fiatalok sokszor már csak a szórakozóhelyek előtt…..
B_L 2011.04.19 10:07:49
@vidak: Ugyan, nem vészes. Kényelmes nagy taxi, lehet benne füstölni, szerintem vicces, nem kell annyira komolyan venni, ha beszállsz és utazol már, akkor egy idő után nincs jelentősége, inkább csak amikor megérkezik egy helyre és mindenki ledöbben, de pár perc csak a szenzáció. Amúgy praktikus.