Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FelSzámOlás

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igent mondanak Európára, de nemet mondanak arra, amit Európa "egyes politikai és sajtókörei művelnek Magyarországgal" fogalmazott Bayer Zsolt a Békemenet Magyarországért demonstráció sajtótájékoztatóján. A demonstrálók a kormányért menetelnek, hogy bebizonyítsák,…..
FelSzámOlás 2012.01.19 13:44:16
@házelnök: Nem biztos. Ne becsüljük le az emberek lojalitását.
Ahogy tegnapelőtt ígértük, most következzék egy-egy részlet dr. Turán Zsolt igazságügyi építési, ár- és ingatlanforgalmi szakértő igazságügyi szakértői véleményéből. Mint írtuk, 2011. december 16-án a bíróság kiosztotta dr. Turán Zsolt igazságügyi szakértő…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
A tárgyalóterembe érkezve az első, ami feltűnt, hogy ismét új ügyész foglalt helyet az erre kijelölt pulpituson. Már éppen túltettem magam azon, hogy Fazekas Géza, aki a nyomozást vezette, az első néhány tárgyalási nap után „leadta” az ügyet, és azóta csupán…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..