Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berti86

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor elgondolkodok tényleg, hogy hol is élek... Paraszthegyek hova legyek.. A történet nem friss keletű, ha akkor tudom, hogy van egy olyan blog, ahol el is panaszolhatom sérelmem, már régen megtettem volna... Nos a történet a következő: ahogyan azt az eddigi írásokból…..
Berti86 2007.09.12 16:18:49
Hát igen, érdekes és tanulságos egy történet.
történetesen a cikk szerzője az én kedves lakótársam:). Elég borzasztó volt szegényt látni a balesetét követően, sajnos emiatt az incidens miatt még a vizsgái se sikerültek úgy ahogy szerette volna. De ez egyszerűen felháborító, és elfogadhatatlan, hogy a mai korban ilyen
sz@r vonatok vannak még mindig állományban. Kérdem én minek kellett a jegyárakat ilyen drasztikusan emelni, ha változatlan"szinvonalat" kap érte az ember, a logikus szerintem az lenne, ha már egyszer emelik a jegyárakat, akkor igeni gazdálkodja ki a "tiszteletre" méltó MÁV és cserélje le ezt a gyalázatos járműparkot, mert ilyen eset bármikor máskor megtörténhet, akárkivel aki használja "szeretett" államvasutunk szolgáltatásait, és lehet, hogy nem mindenki lesz olyan "szerencsés", mint az én kedves Zsum.
Még egy dolog, ami szerintem igazán jó lenne, mégpedig, ha a "tisztelt" állam embereink, csak egy hétig mindennap folyamatosan használnák a vasutat, akkor talán némi változás elérhető lenne.

Üdvözlettel Berti