Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notarrogantjustbetter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
notarrogantjustbetter 2011.04.29 18:23:08
@ranchero: mi mellett kellene érvelnem tulajdonképpen?:D hogy mért is gusztustalan amit az utobbi meccseken láthattunk a barcától és a realtól egyaránt?:D ha nem jössz rá magadtól, hogy mire is gondolok, akkor hagyjuk is, annak ellenére, hogy már korábban amugy leirtam. én panaszkodni, hogy a barcával játszunk?:D te ezt melyik mondatomból olvastad ki?:D annyit irtam, hogy kár, hogy erősebb a barca, de nyerünk. ki akarja elkerülni a barcát?:D én ugyan nem. egy igazi drukker pont leszarja kivel kell játszani egy BL döntőn..ott csak nyerni kell, ennyire egyszerű. legalábbis szerintem.
(és ha szóval tartasz nem tudok nem válaszolni:D de hogy milyen érvekről beszélsz Te azt nem értem..)
notarrogantjustbetter 2011.04.29 18:26:06
@Hirariko: igen, jól kiszúrtad. angol focit nézek+BL-t, de itt a nagy el clasico lázba belekerültem én is.. de szerintem gyorsan ki is kerültem belőle:D azért az inter ellen is előkerült valahogy ez a figura, busquets tényleg elég fejfájós típus..