Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJana

79 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltam már ilyen helyzetben sokszor, de mégis…   Látom, hogy ott van a sarokban. Lábnyom. Ez nem olyan, mint a város, ahol nem hallod magad. Itt van minden! Várrom. Erdőtlen mező, mezőtlen erdő meztelen. Tényleg sötétbarna, de nem zavaros az avar.   A beton. Azt már ismerem. Rálépek és oda…..
A felhők közé üzenem... 2018.10.09 07:51:55
Amit találsz, egyed. Tiéd a kamra! De tészta is lehetne esti étek; Ha főzni kell, s kanál kezembe rakva, letenni nem fogom, s a tárgyra térek.   Adott: a tészta főzve nem hatalmas, elérhetetlen alkotás. De nézd meg, eléd viszem, mi főtt. Elég a napra. A sajt is olvadóban. Úgy a…..
A felhők közé üzenem... Láz 2018.10.01 09:12:50
Ülök a villamoson. Nézek ki az ablakon. Suhanó kerítések sorát néhány gondolat úgy szakítja meg, mint vörös téglaház a lombokat. Míg a szerda délutánján szürkén ásít Pest, agyam láztól dőre lelkem borogatni rest. Zörög a pálya. Súlyos lelkek bántják a vasat. Sok megálló van. Testem az ülésembe…..
Alul egy-két polcon pár értékes könyv ott maradt. Mi miatt? Nem tudom. Fent a teli polcon több a kötet, de nem rendben. Rosszul tettem? Lehet. Felül, üres polcon sok a hely egy gondos rendnek. Tedd meg! Adj kis időt... - Több a könyv a polcon, alul kevesek. A portól, a kortól volt…..
Tudom. Tudom, hogy ott vagy bent. Tudom, míg kívül angyal, csodálatos hajnal, Tudom, hogy démon vagy. Tudom.   Angyal. Angyal, kézen fogva. Angyal, kinek történetét a torony súgja: Angyal, elátkozva. Angyal.   Szeráf. Szeráf volt a léted. Az Angyal az Éden elé másként érkezett: Kerub,…..
A felhők közé üzenem... Lassan 2017.04.28 02:30:51
Lassan emeltem minden ujjam, mikor A csendnek dallamot kért az éj. Lassan billentett, de tudva a ritmust Ívelt a magas, s dobbant a mély.   Lassú legatoban szövődött a kép: Ecsetnyi tenger, bolondos nyár. Minden fehér billentyűvel teljesebb Lett a csoda, ami még rám vár.   Előttem a kotta,…..
Los Angeles Clippers: Paul 22/7 p/ass, Crawford 20p, Redick 14p. Miami Heat: Dragic 17/5/5 p/reb/ass, Bosh 17/5 p/reb, Wade 17p, Whiteside 10/10 p/reb...
Atlanta Hawks: Teague 24/5 p/ass, Bazemore 23/8 p/reb, Millsap 14/9 p/reb. Orlando Magic: Vucevic 22/9 p/reb, Fournier 21/5 p/reb, Oladipo 19/5 p/reb, Gordon 11/13 p/reb...
Denver Nuggets: Barton 19/11/5 p/reb/ass, Gallinari 19p, Mudiay 15/9 p/ass, Lauvergne 12/10 p/reb. New York Knicks: Porzingis 21/13 p/reb, Anthony 21/6/7 p/reb/ass, Afflalo 15/6 p/reb...
Sacramento Kings: Cousins 31/7/6 p/reb/ass, Collison 16p, Belinelli 16p, Rondo 14/5/15/6 p/reb/ass/stl Boston Celtics: Bradley 25p, Thomas 22/9 p/ass, Sullinger 21/6 p/reb...
-14-ről félidőben egy fityinget se adtam volna az OKC-re. Pedig ha megraktam volna, nagyot kaszáltam volna. Majdnem.....
Hova az udvariasság, ha a Curry-ék lemossák Westbrookékat is a pályáról? Mit lehet játszani a 45-4-es Warriors ellen? Mai menü...
"Mindig izgalmas jó csapatok ellen játszani, de ez persze nem garantálja, hogy úgy játszunk majd, mint a Spurs vagy a Cleveland ellen" - nyilatkozott Kerr. Persze, persze. Fő a szerénység.....
Megvan az a mozdulat, amikor bevetődsz az ágyadba háttal? És az, amikor ebből dobsz egy hármast? Na ugye.....
Tripla dupla Frusztráló lehet 2016.02.06 06:25:27
A Cleveland Cavaliers a szerdai frusztráló, de jogos Hornets-vereség után most azzal a Boston Celticsszel játszott, amelyik stabilan tartja magát a playoffos helyeken. A Cavs 19-3-as hazai mérleggel várta a meccset, de amit az hozott, azt biztosan nem fogják egyhamar elfelejteni...     ..
Régen tűzbe tettem balomat azért,hogy égve mormoljam a fohászt a dalért.Nem tudta az egyik, hogy biz' a másikkék dalokat ír, míg ő hamuvá válik.Régen tudtam jól lenn a partoldalon:A hajnali tüzet el nem olthatom. Régen remegtem, hogyha majd fáradtanaz élet buszán a helyemet…..
Mit nézzen az ember, ha jó meccset akar látni a fordulóban? Gondolokodás nélkül a Szentek és a United összecsapására teszem a voksomat. Az Old Traffordon jó és mindkét fél számára fontos küzdelem várható. És hogy a Chelsea meg tudja-e verni a Newcastle-t otthon azután, hogy…..
Immár hivatalosan is bejelentették, hogy júliusban az MLS mezőnyében folytatja pályafutását a vörösök kapitánya. ..
Premier Mirror Mai átigazolások 2015.01.06 22:45:31
Zarate a QPR-hoz, Schwarzer a Leicesterhez igazolt. ..
Most, hogy volt egy kis szünet a bajnoki csatározásokban, önkéntelenül is néztem az FA Kupa meccseit. Eszembe jutott, hogy sokan a tavalyi szezon végén a nagy liverpooli vörös fellángolást annak tulajdonították, hogy nem volt a csapat elfoglalva nemzetközi porondon, így a jó…..
Változnak az idők. Mourinho belátta, hogy jól engedte tovább a játékot a bíró Kevin Friend, hiszen Remy utána egyből gólt is szerzett. Miért tagadni, a Happy One már jóval nyugodtabb néha, mint tíz évvel ezelőtt általánosságban. ..
...ezért olyat lőtt félfordulatból tegnap kupameccsen, hogy azt bárki megirigyelhetné. Félelmetes! ..
Ketten együtt vezetik a góllövőlistát. Mindketten kék mezben játszanak, mégsem ugyanabban a csapatban. Csapataik minden mutatóban ugyanúgy állnak jelenleg. Akkor mi az, ami megkülönbözteti Diego Costát és Sergio Agüerót? Nem kertelek sokat, az alábbi táblázatban…..
Louis van Gaal, a Manchester United trénere, nyáron csatlakozott a klubhoz. Első sajtótájékoztatóján még nem is ígérgetett semmit, hiszen "sosem tudhatod". Nagyon tiszteletteljesen kiemelte, hogy a United a világ egyik legnagyobb klubja, amit évről évre bizonyítania kell. "Tavaly…..