Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szvorzman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
szvorzman 2011.04.18 21:02:28
@trillára: Az tény, hogy OV másként gondolkodott 22 éve mint ma. De 22 éve én is másként gondolkodtam, meg sztem Te is :))

Én nem látom benne a demokrácia végét, de még a kereteinek olyn nagy csorbítását sem, persze lehet hogy ez az én hibám, és ha tételesen ismerteted ezeket, akkor lehet hogy azt mondom, igazad van.

Mindenesetre amit írtam, tény: ezt az alkotmányt 100 %-ig demokratikusan választott országgyűlés szavazta meg - az előzőekről ez nem volt elmondható.
90 Undercover - Baker Street 2010.12.09 17:10:00
Év: 1992 Nemzetiség: angol Sherlock Holmes rezidenciája, Madame Tussauds panoptikuma, a Beatles Apple Boutique, Dusty Springfield otthona - ami pedig időben összeköti őket, az a Baker Street. Mára persze olyannyira modoros hely lett, mint egy pesti városnézés során az Andrássy út…..
szvorzman 2011.04.18 16:48:57