Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pionír

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hónapokon át tartó budapesti radioaktív jód-131 kibocsátás lebukása után sokan írtak újfent a hatóságok teszetoszaságáról vagy éppen szándékos sunnyogásáról, azonban kevesen írtak arról miért is bízunk akkor bennük? Miért gondoljuk azt, hogy "tudósok" és…..
Énvezettem? Az e-book nem könyv 2011.05.22 14:30:00
Dvorak egyik legutóbbi bejegyzése sarkallt megint írásra. Az Amazon sajtóközleménye szerint ezen évtől több e-book-ot adnak el majd, mint tényleges, papír alapú könyvet. Ez az új elektronikus könyvolvasóknak (e-reader-ekenek) köszönhető, s a fejlődés, vagyis a papíralapú…..
Pionír 2011.05.22 21:39:51
@mikrovp: Van rajta magyar is. Pl.: Összes magyar nyelvű terminator regény, lem regény, setét torony a stephen kingtől, vadontermő ennivalók hogyha elvesznék az ebookkal (néhány katonai túléléses könyv) és egy rakat egyetemi jegyzet és tankönyv plusz saját irományok szintén az egyetemre
Pionír 2011.05.22 22:13:28
@mikrovp: ha flacben csinálod, akárhányszor megteheted. Van olyan hangkártya amin van hdmi hangkimenet, de optikai hangkimenet is sokon megtalálható. A vinyóra meg felfér haddnemondjam mennyi album. Computer wins
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
Pionír 2011.04.18 16:53:07
@gatto nero: A Paksi Atomerőművel mit is kellene tisztába tenni?