Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.zoli

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorúan személyes politikai látásmódok következnek..
T.zoli 2018.04.07 19:20:07
@freddyD:
A FIDESZ a szükséges látszaton kívül valószínűleg nagy ívben tojik az Erdélyiekre, de a látszat már elég neki, főleg ha a többi párt (az általánosítás elkerülése végett akkor vegyük példának a DK-t és a Jobbikot) alapot is szolgáltat neki.
A stabilitás tényleg nem volt jó példa, csupán azt akartam érzékeltetni, hogy a Jobbiknak ahhoz, hogy releváns párt legyen, el kell döntenie, hogy mit is akar és ki kellene állnia mellette (no meg ki kellene rakni Szotyori szűrét, de ez már csak az erdélyiek szívfájdalma).
A FIDESZes kampányra én sem tudok jobbat mondani, minthogy undorító (rosszabat tudok de az már nyomdafestéket nem tűr).
Az EU-s átvilágításon átesett migránsokban én őszíntén nem tudok hinni, az EU-s migránspolitika szerintem alapjaiban rossz, és ha tovább folytatják akkor csak a szélsőjobbot (no meg természetesen Orbánt) erősítik, ami már egy kb fél évszázada se volt egy jó ötlet.
Az, hogy dúsgazdag migránsokat engedett be kicsit eltér attól amire én gondoltam a korrekt migránspolitika alatt, de utólag belegondolva nem fejeztem ki elég világosan magam.
A bizonyos migránsok beengedése abban különbözik a mainstream migránsválságtól, hogy itt a saját választott kormányunk mondta meg, hogy ki jöhet és ki nem. Ha úgy gondoljuk, hogy rosszul döntött a kormány (egy ideális esetben) leváltjuk. Nekem nem fűllene az a fogamra, hogy olyan embereket erőltessenek ránk akiknek meg volt ígérve, hogy ők Németországban majd úgy élnek, mint a kiskirályok, aztán valamilyen kritériumok alapján visszadobják őket egy nem annyira fejlett országba, ahol ha rossz helyen pofáznak még meg is verik őket, mert a magyar nem az az elkényelmesedett nép.
Olyan világra se vágyom (ez most nem hipotézis, megtörtént eset Belgiumban és nem a hírekben hallottam) ahol a fővárosban azt mondják a turistáknak, hogy a Hotelből a négy irányból csak egy felé mehetnek, nehogy megkéseljék őket. Tehát a migránspolitika helyességéről (kampányt kivéve!) fenntartom a véleményem, még akkor is ha az egész csak Orbán feltűnési viszketettsége miatt alakult így.
T.zoli 2018.04.08 08:12:40
@Kandras: "Fidesz az 45%-ot se, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az emberek többsége le akarta váltani a Fideszt." Nem elég, hogy le akarják váltani a FIDESZ-t. Volt egy nagyon jó hasonlat erre, amelyben egy egy ebédről van szó, meg kell szavazni, hogy mit együnk. 45% a rántott húsra szavaz. A többi 55 eloszlik a többi étel között. Most akkor mit együnk? Töltsük össze a többi ételt és azt a keveréket együk meg?
A többiről nincs mit mondanom, mi Erdélyiek is tudjuk milyenek az olyan kórházak és iskolák, hiszen itt is van egy párt amelyik nem tervez távozni egyhamar. Szomorú, hogy ennek így kell alakulnia. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve arról, hogy a kormányváltás nem csak rablóváltás lenne.
T.zoli 2018.04.07 15:01:02
@Kandras: Hol is kezdjem, hol is kezdjem.
I. Ha az EU küldte volna ide az embereket akkor tudtuk volna, hogy kiket küld ide? Ugyanakkor szeretném informálni magam a terroristákkal kapcsolatosan, tudnál küldeni egy megbízható forrást? (nem index, nem 444)
II. Nem mondtam, hogy a FIDESZ stabilitása jót jelent. Csupán azt jelenti, hogy kiállunk valami mellett (általában valami ellen) és akkor azt csináljuk. A FIDESZ mindaddig amíg meg nem okosodik a magyar nép Sorosozni és rezsit csökkenteni fog. A Jobbikról nem tudom eldönteni mit fog csinálni, ha egyszer jobbra egyszer balra húz, döntse el végre, hogy mit akar és álljon ki mellette.
III. " de a magyar választás eredményét ne legyen joga befolyásolni annak, aki teszem azt nem ide fizet adót" végignéztem Magyarország összes adónemét de egy sem tűnt fel amit azért kellene fizetni, mert valaki állampolgár. Mit fizessek neked? Az utaidat amin te jársz? A korházaid amit te használsz? Elfelejtitek, hogy az adót azért fizetitek, hogy meglegyenek bizonyos szolgáltatások amikkel a valamilyen szintű jólétet biztosítják nektek. Az állampolgárságnak köze nincs ezekhez a szolgáltatásokhoz azon kívül, hogy az igénylésükhöz kell. Amikor a korházaitokat akarom használni akkor 1 évre előre le kell tennem az adót, annak érdekében, hogy magyar állampolgárként ellássanak, és az így is van rendjén. Kicsit ellentmondásos, hogy tőlünk akartok adót szedni miközben nem helyeslitek, hogy magyar pénzből épüljenek itt a dolgok. A támogatást pedig nem azért kapjuk, hogy egy Porsche-t vásároljunk a Ferrarink mellé, hanem azért, hogy legyen magyar nyelvű oktatás. Tudjunk felnevelni olyan embereket akikbe több magyarság szorult mint egyes Magyarországiakba. Nem mondom, hogy az erdélyi szavazatok mind tiszták és sérthetetlenek. De ugyanaz a helyzet, mint Magyarországon, van egy értelmes réteg, és van egy kevésbé értelmes réteg. Éppen annyi, hogy a Jobbik és a baloldal még az értelmes réteget is messze elűzi magától. "kettős állampolgárság érzelmi és nem magyar belpolitikai kérdés" és aztán érzelmesen elveszik tőlünk a kettősállampolgárságot. A mi érdekünk is az, hogy ha egyszer oda kerülünk, hogy Magyarországra költözünk, vagy teljesen véletlenül Magyarország terjeszkedik idáig, egy olyan vezetőnk legyen aki a mi érdekeinket is (ha csak a szavazatért is) de képviseli. A rossz megítélésről pedig nem mi tehetünk hanem a drágalátos baloldali médiátok, ami nem rosszabb de nem is jobb a FIDESZ-énél, csak az utóbbinak megvan a háttértámogatása hozzá. Ha már becsületről van szó, mi megtettük amit megtehettünk, kaptunk szavazólapot halott családtag részére, és nem szavaztunk vele.
Sziasztok Aki a Filmbarátokat hallgatja, tudja, hogy egy fura üggyel szenvedek itt már jó ideje, nevezetesen a laptopom hajlamos kikapcsolni magától. Van hogy 10 perc után, van hogy 90 perc után, de előbb utóbb ki fog. Olyan, mintha egyszerűen csak áramszünet lenne és kikapcs minden (aksi nincs…..
...Ismerős módon ..
T.zoli 2013.08.30 15:25:13
@Alerstorm Pirate: Pont ezt akartam mondani. Egy komplett lopás az a játék... És a Microsoftosok még jobban is oldották meg. Kiváncsi voltam, hogy ebben a játékban mikor ugrik be a medve de sajnos freddy nem jutott odáig :)
Aki vicces videóra vágyik, bele se kezdjen. Egyszerűen csak szeretném megismertetni a házi kenyérsütőket, hogy igenis klassz dolgok. Az így sült kenyér a boltinál egészségesebb, finomabb, mindig van otthon ha kell és a friss kenyér illata megunhatatlan.Fontoljátok meg, szerintem…..
Ajánlották nekem és én bármilyen előkészület nélkül belevágtam fejhallgatóval felfegyverkezve. Úgy kicsit durvább, mint csak úgy hangfallal, emiatt is ijedtem meg párszor. A játék itt letölthető ingyenesen Amúgy ha a Mafia 2 demóját nem számítjuk bele, ez évek óta az…..
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Elindult a harc a szabad internetért.A Protect IP Act (PIPA) és a Stop Online Pivacy Act (SOPA) cenzúrázni akarják az internetet, ami annyit tesz, hogy minden olyan weboldalt, ami akármilyen jogsértést követ el, azonnali módon törlik és semmivé lesz. Képzeljétek el az internetet…..
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
Technikai paraméterekért belenéztem a trilógia második részébe, mielőtt elkészítettem a videót az újonnan megjelent Blu-Ray kiadványról. Technikailag semmi kivetnivalót nem találtam, amit ki lehetett hozni, a lemez kihozta. A hangok nem adnak olyan frenetikus élményt, mint az…..
SziasztokHát szó ami szó, nem ígérhetek olyan sokat nektek az új GMST-vel kapcsolatban. Sajnos 1 hét alatt 1 jelenetet dobtam össze (2:30 perc) és még kb olyan 6-5 jelenet van hátra. Igen de remélem, hogy a nagy munkámnak meg lesz az eredménye, mert az eddigi számításaim szerint kb…..
T.zoli 2011.06.04 06:34:23
SziasztokMivé lett a GMST? Miért kell nekünk mindig arra gondolnunk, hogy a többi csapat, vagy emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, mi a véleményük rólunk, de ennek már vége van. Boss-nak igaza volt, meg kell változtatni a GMST-ét, de nem olyan módszerekkel amilyenekre ő gondolt, de…..
T.zoli 2011.05.20 22:06:11
@Zolanius:Így reformálják a GMST-t a szerinted szétesik az jó...A te véleményed.
A reformáció után a katolikus egyház szétesett?
Nem.Belekezdtek egy ellenreformációba így nem hiszem hogy a GMST ne tudna feléledni most...
Sziasztok Az előző bejegyzésemhez kaptam sok pozitív kommentet, és végső megoldás képében itt van nektek 3 szavazás. A TI válaszaitok a döntő, hisz valakit idéznék:"Áldozatokat kell hoznom a rajongókért, és azért, hogy ne vesszen el két évnyi…..