Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilby

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MaXploder kivitelezését tekintve szép példa a korai 80-as évek játékait megidéző hangulatra: nagy pixelek, prüntyögő zene, interlaced kép, kevés szín. A tartalommal már vannak bajok, egyrészt kicsit unalmas, ahogy főhősünkkel 33 embert szabadítunk ki egy labirintusból (van…..
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
A cloud computing egyik nagy előnye, hogy az adataidhoz bárhonnan, bármikor és bárhol hozzáférhetsz és ha elromlik a géped, az adataid megmenekülnek, mert egy professzionális cég hostolja a merevlemezeden található adatokat, biztonságban tartva azokat. De mi történik, mikor a…..
zsír Dobd el a pendrive-od 2009.01.26 16:45:00
Néhány hónappal ezelőtt kezdtem tervezgetni a fenti című poszt megírását, ami akkor arról szólt volna, hogy hogyan készítsünk magunknak egy nagyon könnyen használható, praktikus internetes meghajtót. Most hogy kezdenek szállingózni a hírek az akkor csak pletykaként terjengő…..
Hétfői bemelegítésünk egy nem túlbonyolított logikai játék, még mindig a hexatáblák bűvöletében (kösz a linkért Zsombornak). A táblán az alsó sarokból indulva kell minden mezőt átszínezni, de egy lépésben mindig csak egy színt választhatunk, erre színezhetjük át az…..
Gilby 2007.09.17 13:37:18
22!
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Gilby 2007.09.12 15:15:21