Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yasmini

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Korábban már szó esett róla, de most nagyító alatt vizsgálunk meg egy meglehetősen ellentmondásos jelenséget: a hazai online lapok közül néhányan a Hírkereső, Hírstart, Hírlista, stb. hírgyűjtő oldalak számára teljesen más címet adnak egy-egy cikknek, mint a saját,…..
Rokonszenvet keltő, hogy nem szégyelli a Hírstarton adott címeit a 168 Óra. Ez azért jó, mert több másik újság a hírgyűjtő oldalakon vadabb címekkel operálva próbál plusz kattintásokra szert tenni. Így fordulhatott elő például, hogy az egyébként Ranschburg Jenő halálát…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
Egy képviselő webkettes tündöklése 5 percben Deutsch Tamás nyilatkozatáról és a kétszeres illetmény-felvételekről szólt az ATV egyik tegnapi műsora. (Emlékszünk még, ugye: azok a párttársai hülyültek meg, igyekezett magyarázni korábbi twittjeit a képviselő, akik az…..
Yasmini 2011.04.18 14:47:01
@regardsmarkus: Kedves Markus! ha lehet nem bocsátkoznék felelőtlen jóslatokba, de én konkrétan a 'melegebb éghajlatra' küldött, a pártokban már 'megunt/kínossá vált' ep-képviselőkre gondoltam...
Yasmini 2011.04.18 17:34:59
@regardsmarkus: hmmm...már izgulok:)