Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.zsolti

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
g.zsolti 2011.06.24 14:31:30
@Róka-Rudi: Én nem nézek és nem halgatok raperzenét soha, mer csunyán beszélnek benn. Aszongyák legallábis.
g.zsolti 2011.06.24 14:33:01
@Assassinm4: Ha te nem nézed aztat honan tudod hogy szar, mongyad mán meg assisi.
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
hogyvolt Csillag születik - 3x07 2011.05.16 11:01:00
Na, hát szívem szerint leírnám, úgy megbántam, hogy igen mondtam arra, hogyvoltozzam a Csillag születiket, mint a kutya, amelyik hatot kölykezett, de az igen elhangzott, innentől kezdve meg senkit nem érdekel, hogy a bloggerina mennyire kínlódik a műsor alatt, úgyhogy nézzük, mi…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
g.zsolti 2011.05.12 16:39:55
@szekertabor: Na már most ilyeneket a Parlamentben is lehet hallani, mégsem azt említetted, hanem a HÉV-et. Én a magam részéről továbbra is kifejezetten ellenzem, hogy a Médiatanács beleszóljon a Való Világhoz hasonló műsorok sugárzásába, úgy, hogy hasra ütve bünteti őket orrba-szájba. Aki be tudja kapcsolni a tévét, az ki is tudja kapcsolni. Bízzuk már a döntést a zemberekre.
g.zsolti 2011.05.12 16:44:30
@Lémusz: Mindenképpen a sajtószabadság elleni támadásként kell értékelni, ha óriási büntetésekkel akarnak egy médiumot bizonyos műsorainak megszüntetésére kényszeríteni. Most ez történik a VV 4 esetében. Ha ez sikerül a Médiatanácsnak, vérszemet kapnak majd, s a végén olyan lesz a magyar sajtó, mint Ceausescu alatt a román volt. Pontosan tudom ki volt Lendvai Ildikó a Kádár rendszerben, azért is javasoltam Szalai Annamária helyére, mert, egyrészt tapasztaltabb, másrészt visszafogottabb. Tudom, lesújtó a véleményem Sz. A.-ról, de ez van.
g.zsolti 2011.05.13 13:32:43
@mthrfckr: Ha neked mindegy, hogy vélt vagy valós indokból vágnak képen, akkor még akár mazochista is lehetsz. Nem értek egyet a bírsággal, mert az emberekre kell bízni, mit néznek, és mit nem. Az ilyen bírságokkal arra fogják kényszeríteni a tévéket, hogy csak olyan műsort sugározzanak, ami a médiatanácsnak is tetszik. Márpedig a médiatanács és az én ízlésem biztosan nem egyezik. nem akarok szombat esténként ájtatoskodó csuhásokat látni az RTL-en! Csillag születiket és VV 5-öt akarok! S nem egyedül vagyok így ezzel. Vagyunk legalább kétmillióan. Többen, mint a Fidesz támogatói a legutóbbi felmérések szerint.
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
g.zsolti 2011.05.12 12:11:07
@szbszig: Akkor is kihátrálnának, de korántsem merő jóindulatból. Ugyanis az Eurovíziós dalfesztivál legalább 1 millió nézőt vonna el a Csillag születiktől, s ezt nemigen tudnák megmagyarázni a hirdetőiknek.
g.zsolti 2011.05.13 12:57:42
@malom: Szerintem sem nagy az Alekosz menyasszonyt keres nézettsége. Én a VV-t szívesen néztem, de az már egy cseppet sem érdekel, hogy 16 jól megfizetett úrinő próbál Alekra rámászni. S a 2 milliós VV táborból szerintem vagyunk még így vagy 1 millióan.
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
g.zsolti 2011.05.12 16:49:27
@AnnaKarenina: Próbálkozz be egy tüzes kancánál, hátha összejön!
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
g.zsolti 2011.05.10 10:11:13
@KÖZELEG AZ APOKALIPSZIS!: Ezt írod: " A SÁTÁN MŰVE! FIGYELJÉTEK A JELEKET A FENEVAD EGYRE ERŐSEBB! IMÁDKOZZATOK, KÖZÜLETEK NÉHÁNYAN MEGBOCSÁTÁST NYERNEK"! Ha most mindenki imádkozni kezdene, akkor hogyhogy csak néhányan nyernek megbocsájtást? Micsoda diszkriminizáció lenne ez! Nézzed inkább a műsort, CSAK emiatt nem fogsz a pokolra kerülni!
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
g.zsolti 2011.05.09 14:54:40
@Alonso: Igen, én is úgy hallottam, hogy ősztől indul a VV 5! Már alig várom, pedig még csak most ért véget a 4! Nagyon szeretem az efféle szórakoztató műsorokat, szerintem vagyunk ezzel így vagy két és fél millióan. Többen , mint 2010-ben a Fideszre szavazók. Szerintem Alekosz minden hibája ellenére is megérdemelte a fölényes győzelmet, mert messze ő volt a legszórakoztatóbb majd' fél éven át. Akik meg fanyalognak emiatt, azoknak üzenem: ez nem egy kulturális vetélkedő volt, hanem egy reality show. Annak meg nagyon jó volt. Remélem már válogatják az 5. szereplőit.
g.zsolti 2011.05.09 14:57:14
@Rango: Miért ne lenne? Téged zavargatott valaki az asztal körül, hogy ugyan má', gyere, nézzed a VV 4-et. Ugye nem? Ha viszont önként és dalolva nézted a műsort, akkor te is várod a folytatást, csak megpróbálod itt játszani a nagy értelmiségit.
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..