Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lwx

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Woddy Allen film, osztott képernyő. Mia Farrow a következőket mondja a pszichológusnál: A párom állandóan szexet akar - akár háromszor is hetente...párhuzamosan a másik képen Woddy Allen éppen ezt meséli: Nagyon nehezen jön össze a szex, mindössze háromszor egy…..
lwx 2015.02.14 10:03:12
@csepke: Nagyon rossz a véleményed a fiúkról. Látszik, hogy eddig csakis csúnyán viselkedtek Veled. De hidd el vannak jófiúk is... mint pl én... :)
lwx 2015.02.14 10:04:31
@bigbaby: rendben va az. De én Gour-ral sörözést beszéltem meg 19-ére. Az a többitől független és marad is.
lwx 2015.02.14 10:18:02
@Gour: Valamivel jókedvre kell derítenem cseppkét, mert nagyon sötéten látja világot és egy virágszálra is kardot ránt...
  Nézegettem ezeket a nőket, persze akármelyikkel összetudok futni itt a piacon, vagy az utcán, szóval minden fajtából van itt a környezetemben. Érdekes, hogy a világ épülése során milyen módon váltogatták magukat a random módon kiválasztott "szép" női alakok, vajon mi…..
lwx 2015.02.11 18:13:32
@csepke: Senki nem szapulja a Nőket! Csak próbálunk megérteni... És ez nem egyszerű...
lwx 2015.02.11 21:05:01
@zéesté: .... "hasonló tapasztalatokról számolt be. A sajátjáról természetesen. Merő véletlen, hogy a történetek nagyon hasonlítanak... :) "
Vajon ennek mi az oka???

Számomra egyértelműek az okok. Mint már feljebb is kifejtettem, de ismétlem magam : Női felfogásban a férfinak vannak kötelességei, a Nőknek jogai, és ezzel nem azt mondom, hogy a Nők nem tesznek semmit a kapcsolatért. De sok esetben egy hosszabb "jó periódus" után nem jókor, nem jót és nem jó módon... legyen az bármi...
Védi a térdeket, kíméli a hátat és a nyakat, cserébe seggünkbe vág a biomechanikus cápanyereg. A Shark nevű dizájnos kiegészítő lényege, hogy a fenéknél finoman jelzi, egyensúlyban van-e az ember biciklizés közben, és egyenlően osztja-e el súlyát a két farpofáján.…..
Más közlekedőkkel nem volt összetűzésem az elmúlt fél évben. Ez maradjon is így. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
lwx 2013.09.11 11:03:19
@DemiA: Én nem akarok versenyezni, de nem hittem volna, hogy egy bringa lehet ennyire kényelmes és könnyen kezelhető. Nekem az agyamban az a gondolat kövesedett meg, hogy zsíros kézzel rakom helyre a leesett láncot.Most már erről szó sincs. Ez a gép olyan mint egy svájci óra. Nagyon nagy a változás a bringapiacon és aki nem követte, annak nagy meglepetéseket tartogat a mai tehnika, meg fejlődés.(most aztán lehet, hogy megint a németek viszik a elsőséget, ami a jó minőséget illeti, de azén kis bergamontom nagyot dobbantott az életemben.) Az árak is változtak, nem feltétlenül jó irányba, de a mai benzinárak mellett...Persze vannak olcsóbbak is használtan. Igaz, én, hogy csak újat akartam venni, ezért drágább is volt mint egy használt, de a kamatmentes részlet rengeteget segített, könnyített.
lwx 2013.09.11 23:05:23
@Emmanuel Goldstein: Lehet, hogy tudsz te mindent, de a Decathlonos cuccokban nincs sok igazad. Vásárlás előtt kiprobáltam egy csomó változatot a Decathlonban, mert én is azt hittem, hogy ott jobban jövök ki. Ha te úgy gondolod, akkor simán vegyél magadnak Decás bringát. Szerintem köszönőviszonyban sincs a két azonos értékű. Az már más kérdés, hogy a D-ben le sem sz.rnak az eladók, de biztos ezt is másképp értelmezed. Egyébként akkor vegyem úgy, hogy te a Decathlonnak csinálsz reklámot? De végül is, ha valaki megvan valamivel elégedve, akkor azt simán reklámozhatja, nem? És ha reklám, akkor legyen az : a BERGAMONT kerékpárom jobb és értékállobb, mint a D-os bringák!!! (3 felkiálltójellel). Meg egy nap alatt elintézték a kamatmentes részletemet. Meg kedvesek és segítőkészek voltak. Meg ingyenesen beállították, felszerelték a bringámat. Meg, meg, meg... Ja? Hol? Hát az Alleé-val szemben levő szaküzletben!!! Hogy hívják őket? Na? Vadonsport!!! Remélem, most már megvagy elégedve a reklámmal. Az persze elfut a szemed előtt, hogy pozitív dolgot megosszál az emberekkel és igenis másnak is hasznára legyen. Ők legalább megérdemlik a reklámot, ami egyébként véleménynyilvánítás volt. De mindegy, látom megy az észosztás, mert egésznap a gép előtt írogatnak egyesek... persze, ha nincs munka, akkor csak Decathlonos bringára jut...
Naiv ügyfél és neje belefutott a GVH-nál is több alkalommal emlegetett, mindenféle kamu gyógyhatású termékekkel foglalkozó mosonmagyaróvári Direkt Market Kft.-be, akiktől réz alapú ezüstgyűrűt vásárolt. Pénzt természetesen nem adnak vissza: Van egy Kft. Direkt Market.…..