Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tpancs

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokféle desszert részese lehet, vagy önállóan egy intenzív finomság. Különösen a meleg nyári napokon, vagy egy hirtelen vendég esetében gyorsan elkészíthető ez az édesség. Banán helyett ananász, érett mangó, guava, de az őszibarack, sárgabarack és az alma is teljesen új…..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Bár ma már sokan az internetet tekintik elsődleges információforrásnak, a többség még ma is a televízióból nyeri a fontos és kevésbé fontos információkat. Éppen ezért nagy jelentősége van annak, hogy az ismeretterjesztő műsorokban hiteles információk hangozzanak el. Ezzel…..
Tpancs 2012.04.08 21:15:30
  Tegnap a szokásos időben érkeztem a pékhez, de csak kifosztott polcokat találtam a rendes kínálat helyett: Budapest lakossága felkészült az évszázad telére, és egy hétre való kenyeret vásároltak. Olyat nem akartam venni, amit úgysem szeretek, ezért megoldást kellett keresnem a…..
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
csox Csoki egy másik világból 2010.05.18 00:54:00
Képzeld magad egy dombtetőre. Telihold van, egy hatalmas felhőszakadás után. Ázott földszagú a levegő. Mögötted egy megkopott piramis, amolyan közép-amerikai, nem túl nagy és elég romos: mindössze két szobából áll. A nagyobbikban egy Tepoztecatl nevű azték isten szobra állt…..
"A képeken családunk két legújabb tagja látható Sony és Samsung. Ők két majdnem egy éves félig brit cicák. A család szerint az eredeti nevük helyett sokkal jobban illik rájuk a Bundás és a Kisköcsög" - kezdte levelét Xandra. "Az első képen Bundás látható kicsi…..
 Az eheti People címlapján Heidi Montag elismeri, hogy plasztikafüggő lett. A mindössze 23 éves lány novemberben több műtéten is átesett, és persze nem most kezdte. Már semmje sem valódi. Implantátumait még nagyobbra cseréltette. Ez már a nevetséges kategória. Most szidják,…..
csox Ez kell! 2009.03.22 12:57:00
Tehén – tej. Csirke, disznó, marha – hús. Biztos, hogy mindenkinek egyértelmű az összefüggés? Vagy csak a gondosan becsomagolt, átfóliázott húsdarab létezik, aminek semmi, de semmi köze az élő állathoz? Gondolhatjuk akár ezt is. Lehetünk vegetáriánusok, és akár…..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
"Taco babámról szeretnék nektek képeket mutatni. Taco kutya egy majdnem sharpei (sharpei akart lenni, de nem az lett), akit a Noé Állatotthon Minimenhely Részlegétől fogadtam örökbe. 1,5 éve osztozunk jóban-rosszban, és sajnos egy ideje már a túró rudimra is rákapott a beste.…..
"Topi és Kormi cicánk érdekes alvási pózokat tudnak fölvenni" - írta nekünk András. És nem is csak szimplán érdekes, de tudományos szempontból is figyelemre méltó az, ahogy a két testvér tökéletesen megegyező pózokban heverészik, aljzattól függetlenül, hassal…..
Ha Báthory Erzsébet és Irma Grese génjeit valahogy kereszteni lehetne és a végeredményt klónozni, majd hagyni, hogy reinkarnálódjon, akkor megkapnánk egy mintegy három és félkilós, fekete-fehér, orrán hitlerbajuszt viselő, első ránézésre cukipofának tűnő nőstény macskát,…..
Miguel tehát holtan hever a parkban a tengepart mellett. Látjuk, ahogy egy futó megtalálja, ahogy megérkeznek a járőrök, a nyomozók, majd Dexterék, szomorú kísérőzene megy a háttérben. Miguelt valamilyen módon mindenki gyászolja, így Dexter is kénytelen a fájdalomtól megtört…..
Tpancs 2009.05.20 09:27:12
Tardai történetek Negyvenhét 2009.04.10 08:00:00
Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a…..
Tpancs 2009.04.10 09:02:43
A vadasparkban megszülettek a csíkoshátú vadmalacok, azokat fotózta Viktor a hétvégén. További képeket itt talál a csíkosakról. ..
Tpancs 2009.03.31 15:00:57
"A képen a kedvesem nővérének  a kutyája látható, amikor beengedik a vetett ágyba. A kedvesem szerint egy elkényeztetett dög, akit ennyire szeret a gazdja. Szerintem nagyon cuki" - írta nekünk Anikó. Egyetértünk, ismerjük az érzést, ami elnyomja a koszos tappancs…..
Mogyoró, a patkány nagy rajongója cica barátjának, ezért követi őt mindenhová. A cica pedig komoly macskatürelemmel rendelkezik, és könnyedén elvisel minden túlszeretést hosszúfakú barátja részéről. Kölcsönös mosdatások, csókok és ölelések.  ..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Óriási hibát követtem el a lakásért vívott kilátástalan küzdelemben: felengedtem az ágyra Mötley-t, pedig írta a háromezer forintos macskás könyv, meg figyelmeztettek a jóindulatú kommentelők, hogy ez olyan, mint Fernando Torrest egyedül hagyni az ötösön. A macska szeme egyet…..
Fura, de míg hivatalosan több mint egy hete van nálam Mötley (mer' ez lett a neve végül a csajom tancsára, mert ugyanolyan tarabarka kajla, mint a zenekar, no meg a becenevemet is a Crüe basszejától nyúltam), mégis mindössze három napot töltöttünk együtt. Míg én Pécsett voltam,…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
Tpancs 2008.10.06 08:50:23