Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hifive

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a február, itt a szenvedés kezdete, adóbevallás a la Suisse... Nos, gondolom ezzel minden náció úgy van, hogy adózzon, akinek két anyja van, de "néha" azért ez elkerülhetetlen. Hogy miért fáj ez különösképpen nekem, az a svájci adórendszer különlegességei miatt van. Teljes képet persze nem…..
hifive 2020.09.16 21:51:14
@samot: Nem csak C Permittel lehet valaki onadozo. Ha atlepi az eves 120e-et a fizetese, akkor bizony onadozo lesz automatikusan.
Nagyon jó volt Erikáékkal találkozni Firenzében. Csupa kellemes emlékem maradt, pedig eleinte nagyon féltem, hogy milyen lesz 4-en együtt. De nem csalódtam! Mindannyian lelkesedtünk a az olasz pisztácia fagyiért:) Azt be sem merem vallani, hogy a Letzipark aljában is megtaláltam azt a…..
 Kitaláltuk elmegyünk. Felkészültünk, szállást kerestünk, utaztunk és megérkeztünk Grindelwaldba.          Fantasztikusan szép kis falucska az Eiger lábánál a tengerszinttől alig 1033 méteres magasságban fekszik és látható…..
Ismeritek a Konusz csaladot? A Szabot minden bizonnyal hallomasbol igen. Az 48 evig ment a Magyar Radioban, elkepeszto, hogy mennyit tulelt. De most sem a Konusz, sem a Szabo csalad nem izgat annyira, mint a mi kis UBS csaladunk itt. Azert ha valaki hozzamvagna a Konusz hanganyagot, annak nagyon…..
Ekezet nelkul irok, az irodaban ugyanis nemet billentyuzetem van es nem minden betunek van ekezetes valtozata.Egyelore csak szemlelodtem, es fogadtam a vizualis ingereket, de ma kesz vagyok megosztani a latottakat.Pesti lanykent el sem birtam kepzelni soha, hogy valaki a teraszan zoldseget…..
 A bejegyzés kissé paprikás hangulatban íródik, a címben említett oldal miatt.Ennek is meg kellett történnie:Biciklit akarok! tudatosult bennem pár héttel ezelőtt, így felkutattam a lehetőségeket.Első lépésben megnéztem milyen bicajok állnak a cég előtt. Nagyok. Nekem…..
 Ki tudja, talán nekem is menni fog a blogolás.Sosem voltam jó a naplóvezetésben. A helyesírást már rég elfelejtettem.Levelek írásában rendkívül alulmotivált vagyok és rendszertelen. De hiányzik a kis magyar életem és nyilván azok akiket ismerek és szeretek. Úgyhogy…..