Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törzsgyökeres szentesi

0 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vonatmagazin Szentesi kiskör 2015.01.04 13:16:17
2012 év végén Hódmezővásárhelyről Békéscsabát látogattuk meg, 2013 végén Szegedre mentünk egy kicsit villamosozni. 2014 vége munka miatt kimaradt, de 2015 legelső alkalmas napján bepótoltuk a mulasztást, így btx és Jani barátommal útra kerekedtünk, hogy meglátogassuk ismét…..
Vasutas pályafutásom alatt megtanultam, hogy a vasúti vezetők méltósággal viselik posztjukat. Tisztában voltak a viselkedési normákkal, a beosztottakkal szót értettek, és ami a legfontosabb, a vasút ügyét így-úgy a szívükön viselték. Voltak vezérigazgatók, akiket kevésbé szerettek, de tiszteltek a…..
Ha még nem vettetek öltönyt a vőlegénynek, nézzétek át ezt a szuper képet, segít eligazodni, hogy mire figyeljetek. Így nem csak a menyasszony lesz tökéletes a nagy napon :) Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/390546598915399683/ ..
Törzsgyökeres szentesi 2015.10.04 18:39:47
Sziasztok!   Most találtam rá erre az oldalra és szeretnék segítséget kérni, ha lehet, mert sajnos fél éve pokol az életem a munkahelyemen és már csak pár hetem van hátra itt, de szeretnék valamit tenni. Ez az első munkahelyem a diákmunkákat leszámítva, nemrég múltam 21…..
Az otthonából elmenekült ukrán elnök, Janukovics villáját birtokba vette "a nép", amelynek csípős nyelve el is nevezte a "Korrupció Múzeumának". Ilya Varlamov orosz fotós helyszínen készült képei magukért beszélnek. Mesélnek a döbbenetes, ordenáré, minden  jó ízléstől…..
Törzsgyökeres szentesi 2014.02.23 08:01:46
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet. Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Tisztelt Mt!   Kirúgtak egy munkahelyről, ledolgoztam a felmondási időt, leltári többlettel leszámoltam a cuccokkal, békében elváltunk. Küldözgetem az életrajzokat, egyikre másikra be is hívnak. Egyik helyen azt mondja a beszélgető partnerem: tudod-e, hogy a volt főnököd…..
Törzsgyökeres szentesi 2014.01.05 13:35:24
Szia Despota, „örömmel” olvastam a munkát kereső Hölgy történetét, ezen felbátorodva én is leírnám a történetemet a munkakeresési pofára esésemről.   Pénzügyi-számviteli vonalon dolgozom, elsősorban Budapesten kerestem munkát, ezért örömmel olvastam a big 4…..
Üdvözletem!    Remélem önöktől választ kapok.  Cnc esztergagép kezelő vagyok a székesfehérvári Videoton területén egy Kft-nél. Idén azaz 2013. márciusában kismama lettem. Veszélyes munkakörrel azonnal táppénzre vettek. 8 órában dolgoztam addig, az ebéd…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.12.14 13:21:06
Hamarosan ismét változni fog a magyar Jelzési, és a Forgalmi Utasítás is. A módosítás a hibajavításon túl az európai egységesítés jegyében zajlik, így egyik sarkalatos pontja lesz a zárjelző tárcsa megváltozása. A magyar (és román) kör alakú tárcsát a hazai hálózaton…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.12.06 08:08:30
HR, PR, Marketing ez mind olyan terület, ahol valódi szakmai tudás nélkül is simán el lehet evickélni. Éppen ezért tipikusan olyan állások, ahova be lehet tenni valakinek a rokonát, macáját, fiát, lányát. Ugyanis ezeken a területeken nem lehet túl nagyot hibázni!  Az, hogy…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.11.25 18:56:30
@monddazigazatmar: "Az ilyen zsíroshajú informatikusoknak az nem fér a fejébe, hogy nem akarok egy izzadt metálossal egy légtérben tartózkodni. Még akkor sem, ha esetleg tényleg ő a legjobb szakmailag."

Akkor ne is csodálkozz, ha a céged a büdös életben nem fogja semmire sem vinni. Mert a konkurencia esetleg nem ennyire előítéletes, felveszi őt, és ha tényleg szuper szakember, akkor az a cég szárnyalni fog. Ilyenkor nem előítéletek alapján kell dönteni, hanem azt kéne nézni, hogy az adott munkaerő felvételével mit nyer a céged.
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
Tisztelt olvasók, kérdéssel fordulok hozzátok.A feleségem Győr egyik középkategóriás szállodájában dolgozik, mint takarítónő.Felettese a munkaidőn ((08-tól 16ig) kívül is nap, mint nap zaklatja. Magánéletét nem tisztelve, már a reggeli órákban szöveges üzenetekkel…..
Tisztelt Mt!Irodai asszisztensként dolgoztam az elmúlt közel 2 évben. Folyamatosan kisebb nagyobb problémáim adódtak a főnökömmel, de mivel nem engedhettem meg magamnak, hogy másik munkahelyet keressek a kieső munkabér miatt, ezért nem is keresgéltem. Idén október közepén azonban…..
Szeretnénk segítséget kérni a munkáltatónkkal szemben, de leginkább a csoportvezetőnkkel szemben mert napi színten megalázásoknak és atrocitásoknak vagyunk kitéve, mi éjszakai takarító asszonyok. Sajnos ez a cég nem törődik panaszainkkal és csak nagy összefogással tudtunk…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.10.25 08:04:56
@manyuska: No, ezért kell a Szcientológiai Egyhézat betiltani...
Törzsgyökeres szentesi 2013.10.25 08:08:34
@Jóképességű Takarítónő: Vagy még egy megoldás: a takarítóférjek összefognak és egy sötét sikátorban "elbeszélgetnek" a csoportvezetővel...
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
A Nohab, a Púpos és a Ludmilla után megint egy dízel nagyvasról lesz szó, ráadásul hazai viszonyok közt meglehetősen egzotikusról. Emlékszem, amikor annak idején Angliában jártunk, milyen mérges voltam, hogy egyet se sikerült lefotózni a fura kinézetű mozdonyaik közül, mert…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.09.17 06:42:08
Koczy blogja Karnevál van... 2013.08.25 11:46:01
... parkoló nincs.   - Hát ez innen nem fog magától elmenni! - De mi meg tőle nem tudunk! Toljuk odébb! - Nem megy… - Akkor törjük fel!   Ez a kis párbeszéd, akármilyen furcsán is hangzik,…..
Tisztelt Hölgyem,Uram   Segítséget szeretnék kérni. 3hetet dolgoztam egy cégnél, szóbeli megállapodás volt. A bejelentére ha rákérdeztem mindíg húzták az időt. 3 hét után kiléptem. 2 hónapja várok a fizetésemre, ha hívom őket nem veszik fel a telefont, ha felveszik…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    A történetem hasonló a legutolsó levél írójáéhoz. Egy hónappal ezelőtt interjúra hívtak egy budai könyvelőirodába, titkárnőt kerestek tapasztalattal és folyékony angol nyelvtudással.  Megjelentem az adott időpontban,…..
Tisztelt Szerkesztőség!    Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Törzsgyökeres szentesi 2013.05.16 09:14:52
 Tisztelt Jogászok! Örülök,hogy Önökre találtam, mert egy elég furcsa szituáió részese lettem, és szeretném kikérni az Önök véleményét. Egyik portálon egy már lejárt álláshírdetésre jelentkeztem, (jelentkezési határiő febr. vége volt) kérdezvén őket,ha…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..