Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerry

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Gerry 2006.09.23 11:51:12
Sziasztok:)

Hajós mint értelmiségi gondolkodó.. asszem a következő eseményeket nem gondolta végig:

A helyzet nagyon 1szerű, van két pártunk (na jó van több is, de e kettő között folyik a verseny). Minkettőnek van egy markáns vezető egyénisége.. Lehet találgatni mi lesz, ha a vezetők visszavonulnak (kis segítség: hatalmi belharc a párton belül). És amikor egy párton belül belharcok folynak senki sem fog az ország sorsával foglalkozni, ez asszem világos.

Az is szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy az ami lényegében a Bokros csomag óta folyik az országban az nem mehet tovább. Egyszerűen már évek óta nincs miből osztogatni, annak ellenére, hogy ezt tették.

Szóval az a felvetés, hogy a reformok Gyurcsán nélkül is tovább fognak menni, nagyon nagy tévedés. Ha lemond mindenki a saját pozíciójával lesz elfoglalva.
Sajnos nagyon igaz, hogy egy hatásos reformhoz kell egy erőskezű, megfelelő hatalommal rendelkező ember. Különben mindenki megy a saját feje után. Senkit nem érdekel, hogy mi lesz az országgal.

Lehet hogy nem látszik de egyáltalán nem vagyok Gyurcsány párti. Amennyiben lemond, nagy bajban lesz az ország.. Mert bármilyen hihetetlen is, a Fidesz a távozásával sem lesz fölényben a parlamentben. Így Orbán alkotmányos esélyei a miniszterelnöki posztra legközelebb 4 év múlva jönek el.

Ja Orbán párti sem vagyok.. egyszerűen elkeseredetten figyelem, hogy mi folyik kis hazánkban. Közben aktívan foglalkozom a gondolattal, hogy ha a dolgok így mennek tovább, külföldön próbálok szerencsét.