Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tubz a genetikus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ezermester című lap lárvakorú rajongóiként csak helyeselni tudjuk, ha az előtte meredező feladatokat a magyarság nem kizárólag nyugati importból származó csilivili gépezetekkel teljesíti, hanem marad tér a kreatív kézművességnek is. Egy olyan közszolgáltató, mint…..
Tubz a genetikus 2007.10.08 10:10:10
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
A Legjobb rendőrségi címadás kategória mai győztese ez a hír: Praecox ugrás (Nyíregyháza) A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 21-én 23 óra körül a…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..