Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Hallottátok a bejelentést? NEMZETKÖZI KONGRESSZUSOK 2014-BEN! Hol? Atlantában és Athénben! Igazi öröm tölthet el bennünket a Szervezet szellemi gondoskodása miatt! Részvételi feltételek: Vén, kisegítőszolga, úttörő, vagy hosszabb ideje (10 éve) példamutató tanú…..
Neo 2013.09.05 19:51:47
[Eredeti idézet: Morpheus: "A Mátrix egy rendszer. Ez a rendszer az ellenségünk. De mikor benne vagy, és körbe nézel, üzletembereket látsz, tanárokat, ügyvédeket, ácsokat, azokat, akiknek meg akarjuk menteni a tudatát. De amíg a Mátrixban élnek, részei a rendszernek,…..
Új JW.org “üzlet” nyílt a franciaországi Rouenben - de vajon mit árul? Az Őrtorony Társulat létrehozott egy “üzletet” a franciaországi Rouenben – nem messze a francia Bételtől – azzal a céllal, hogy hivatalos weboldalukat, a JW.org-ot népszerűsítse. Ez az üzlet az…..
Neo 2013.06.13 07:46:39
@Volt Tanú: Ja és Chuck Norris egy piramisból kiszámolja 1914.et
A zónafelvigyázó előadása - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS kommentekben Az előadás ITT is megtekinthető...
A meghallgatás témája A lelkiismereti válság című könyv elolvasása, az ún. hitehagyott oldal látogatása. A már említett szent szellem szerepe - ez a fő téma. Ha tudtok segíteni, hogy érvelésem még hatásosabb legyen megköszönöm. világitótest..
Neo 2013.05.16 08:18:33
@világítótest: Együtt érzek. Én is tag vagyok és nem tudom mi legyen..., mindenki tanú akivel csak kapcsolatban vagyok. Vagy ők, vagy az igazság.
Neo 2013.05.16 16:03:19
@sefatias: Mire gondolsz? Én miotta tudom az igazságot azotta nem nagyon vagyok türelmes és hallgatag. Mindig az jár a fejembe hogy kinek mit kéne mondani vagy kérdezni. Nehéz képmutatással szolgálni. Én is sokat gondolkoztam azon hogy amig bent vagyok addig mit kéne tennem?! És többet tehetek ha már nem vagyok bent? Nem tudom a válaszokat. Nehéz...
Az alábbi 1975-öt bemutató írás egy korábban már szóba hozott hosszú gyűjtés eredménye. Amint kiderült, sokan nem ismerik, ezért összeszedtem és megpróbáltam időrendi sorrendbe állítani azokat a kulisszák mögötti eseményeket, melyek segítenek látni, hogy mi is volt 1975 Jehova Tanúi között. Az itt…..
[a 2. részt a cikk alján találod]                                 Az olajfák hegyén Jézus egy olyan kérdést tett fel, amely Jehova Tanúi számára mélyreható jelentéssel bír: „Ki…..
Az Őrtorony 2013. augusztus. 15-i számában, a 8. oldalon olvashatjuk az „Olvasók kérdései” rovatban a következő kérdést: „Ülhet a kiközösített gyermek a keresztény szülei mellet az összejöveteleken?” Ez a mondat Jehova Tanúi gondolkodásmódjának a…..
Sziasztok!Már régóta olvasom a blogot kb. 2 éve. Sok érdekes írással találkoztam itt. Magamról azt mondanám el hogy még mindig gyakorló JT vagyok. 1,5 éve neveztek ki kisegítő szolgának de van itt egy nagyon érdekes dolog. Én már évek óta olyan dolgokat gyakorlok ami miatt már…..
Nyílt levél Jehova Tanúinak A „Világtól” Helló! Először is: annak ellenére, amit esetleg mondanak nektek, mi nem gyűlölünk titeket. Bár a „tanúskodásotok” időnként elég idegesítő, általában tiszteletben tartjuk a lelkesedéseteket, és csodáljuk az abbeli…..
[kattints a képre a nagyításhoz!] Kép lementése a számítógépedre:- megnyitod a képet nagy méretben- jobb kattintás a képen -> Kép mentése másként- Kiválasztod a mappát, ahova menteni szeretnéd, majd a Mentés gombra nyomsz Fordította: reboot, Neo, Johnny…..
A Jehova Tanúi Mátrix írta: Lee Marsh A Mátrix című filmet néztem tegnap. Sok ember beszélt arról, hogy ez a film nagyon hasonló a mi azon választásunkhoz, hogy elszakadunk Jehova Tanúitól. A két pirula közötti választás érdekes. Beveszed a kék pirulát, és visszatérsz…..
Bumbumöcsi levele a blogbelieknek!Sokszor nehezen jön álom a szememre... Sokszor.... Tudjátok ez azért van, mert nagyon sokat gondolkodom az elmúlt évek eseményein. Fekszem az ágyamban és jár az agyam. Most is így van ez. Azt remélem, hogy nektek elmondhatom -kiírva magamból a…..
Itt a Búza…Hol a Búza? Elmélkedések a Máté 13:24-30-ig terjedő igeszakaszokról. 1. rész Jehova Tanúja ként sokat foglalkoztatott talán téged is az a kérdés, hogy vajon a kereszténység 1879-et megelőző századaiban,... Kik bizonyultak a  Máté 13.…..
A következő memoárt olvasóink kérésére teszem közzé, változtatás nélkül. [kattints ide a nyomtatható dokumentum letöltéséhez (.pdf formátum)] (a mű a .pdf formátumon kívül itt a blogon is olvasható)   2010. Memoire 30 Visszatekintés az elmúlt 30…..
Neo 2013.05.08 22:52:36
@Johnny Joker: Már lassan a nyúl ürege közepén járok Johnny!
Ha befejeztem az utam leírom a történetem.
Just wait!