Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waldert

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek ide tudni mindenféle bonyolult gitármenetet, minek ide féktelen tempó, minek ide spandex naci, dajerolt haj, amikor pár őszinte hanggal is be lehet futni, és örömet okozni a hallgatóságnak. Hogy a gyakorlatban ez, hogy néz ki? Itt egy szubjektív lista a kilencvenes évek tíz…..
Waldert 2011.04.17 03:53:52
Guns N' Roses hatalmas kedvenc, viszont szerintem ők inkább a 80-as évek zenéiből táplálkoznak, minthogy radikálisan újat akarjanak alkotni, mint a fent felsoroltak. Amit mégis érdemes megemlíteni, az a Snakepit. Példának Life's a Sweet Drug. Ez képviseli az odabaszós, ám de túlcicomázás nélküli zenét.
www.youtube.com/watch?v=IYf97cwY4gI

Az pedig, hogy kit igazol a történelem egy érdekes kérdés. Mondjuk ha nézzük az AC/DC-t, sokszor több rajongója van, magasan veri lemezeladásokban, például a Kyuss-t. Viszont most, 2011-ben gyakorlatilag nincs zenekar (szóljatok, ha tévedek), akik sikerrel vinnék tovább a mindenható rockzenekarok vonalát, ellenben a kisebb, újító zenekarok hangzásvilága szétterjedt, és a jelenlegi zenekarok elég tisztes mennyiségben merítenek ezekből, függetlenül attól, hogy a PeCsa beltéri részén elfért a Kyuss Lives! magyar rajongótábora. Oszt? Spaceship Landing levitte a hajam...