Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Két Kacsa

79 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vasárnap. Már csak pár óra, és újra hétfő. Meló, iroda, forróság. Levegő nulla. De most sincs ez másképp. Az aszfalton a por úgy száll, és tekereg az orromba, mintha csak ráparancsoltak volna, hogy ezzel is nehezítse a szabad áramlását a levegőnek a tüdőm mélyére. Nem…..
Két Kacsa 2012.06.20 20:45:03
 Imádok tömegközlekedni. Szerintem ennél jobb helyet arra, hogy csendesen, a háttérbe vonulva megfigyelhesd az embereket, keresve sem találhatnál. Megtalálható egy tömött buszon/villamoson minden. Az elit rétegtől a hajléktalanig, a házsártos nyugdíjastól a bömbölő…..
   Rohanó világunkban... Kezdhetném a magasröptű bejegyzést valami ütött kopott bevezetővel, amit már számtalanszor, számtalan köntösbe bújtattak tőlem sokkal okosabb, csiszoltabb elmék. De nem. Én inkább azzal kezdeném, hogy mindnyájan emlékszünk azokra a boldog…..
Két Kacsa 2012.05.06 22:47:30
@Hippee:
Meglátom mit tehetek, hogy gyakrabban írjak :)
  Ha véletlenül valami is egyezne a valósággal, az csupán a véletlen műve. ..
  - Fél éve dolgozok egy cégnél. Fél év. Előtte ugyanennyi idő munka nélkül. Hogy melyik volt hosszabb? A Munkakeresés. Napi 20-40 E-mail mindenhová, szakmában, szakmán kívül, kis cég, naCCCég, fejvadász, levadász, ismerősön keresztül, ismerős ismerősén keresztül.…..
  Csörgő mobilébresztés. Visszaalvás. Még egyszer felkelés. Kávé precíz elfogyasztása. Gyors tus. Fejfájás észlelés. Futás a busz után. Buszon gyereksírás. Büdös öreg. Hányinger. Egész napos fejfájás a melóban. Zombi üzemmód. Kávééét, inkább nem. Cigiseízlik.…..
   Agyam eldobom... egy fáradt, nyűgös kora estén, amikor a haza híreire szomjazva cirkálok a neten (az amatőrök szörföznek, én cirkálok), hirtelen felbukkan egy msn ablak, hogy ez az felvenne ismerősnek. Mondom okés, frímél.hu-s a címe, hagymenjen. Egy nőcis mailcím…..
   Beköszöntött a sárkány éve, és felforgatja az életünket, ígérik a horoszkópok. Egy biztos: várhatóan a szokásosnál több baba érkezik. (Nem mi voltunk - Kétkacsa :) )   Január 23-án éjfélkor elkezdődik a kínai új év, amely a sárkány éve lesz -…..
   Hááááh... Én nem tudom,hogy tudja egy nővérke összecserélni a szem-érzéstelenítőt a pupillatágítóval (lévén mind a kettő kis üvegcse, csak más a színe. Tán színtévesztő?).   Így történt, hogy természetes úton jutottam vizuális élményekhez. :)…..
   Háháhá... Drágul minden, 420 felett a benzin, 250 felett a dollár, 27%-os adó, mi kell még így év elején? Fizetés előtt, picit összébb húzva a nadrágszíjat, lóbádzsit (low budget) opcióba kapcsolva, szomorúan konstatálhatjuk, hogy bizony, a kenyér sem lett…..
   Szerintem ... belefér :)   @Vicusnak! :D..
  Gyomor felkészítve a nagy zabálásokra? Zajándék már a fa alatt? Csillogó karácsonyt kíván a Két Kacsa Blog. Legyen olyan, mint az olvadó jégcsapról lecsöppenő vízcsepp megcsillanó fénye. :)..
  Lassan itt a karácsony, megszületik a kisded (kisDead), szerteszét repülnek a csomagolópapírok, beiglimérgezés, szaloncukor a földön, eldőlő fenyőfa, Bunyó karácsonyig, Reszkessetek betörők... JÉZUSMÁRIA!!! ..
MIÉRT FAGYOTT BE A POKOL?Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország).Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk…..
  Az már baj, ha mindenről egy márka jut a kacsa eszébe. Bár, egy ilyen korrektül felépített márka, mint az Alma, jó hogy beleférkőzik a tudatalattinkba. ..
   3 napos rövid tényfeltáró kutakodásom eredménye: Bármilyen hülyeséget el lehet adni kellő mennyiségű Cicivel, Popsival. :) Kérdés: Mi nem illik a képre? :) Megtalálod? ..
  Most lett elegem az egészből. Kész, vége... A mai nappal elszakadt az összes cérna, ami még épp lehetett... Április óta "normális" munkát keresek. Több szakmával, köztük olyannal, amit elvileg kapkodnának a népek. Az igazság az, hogy nincs LEIGAZOLT GYAKORLATOM…..
  És legyen itt egy videó, tanulságul, hogy bármelyik pillanatban történhet baleset, és véget érhet a móka. :) De viszont amíg ez nem következik be, élvezd minden egyes pillanatát... :) Azaz: ÉLVEZZ MINT EGY KACSA! :D..
  Ne parázzatok kedves iskolások. Ez csak egy hatalmas buli. Ja, hogy tanulni is kell? Belefér :) Ha csak nem akarsz nyáron tanulni... Pótvizsgára... :) ..
  Bocsi Viktor, Kölcsönvettem...
 Magyarország nemzeti és állami ünnepe – I. István király temetésének és szentté avatásának évfordulója, Szent István király ünnepe, az Új Kenyér ünnepe, valamint 1949 és 1989 között a Magyar…..
  Van olyan ember, aki képes azért nem reggelizni, éhezni, csak hogy az egy hónapja várt strandebédjét úgy falja fel, mint egy kiéhezett farkas. (kacsa)..
  Eddig nem tudtam, miért szereti ennyire annyi ember a Magyar Tengert. 1996 nyarán voltam utoljára, és teljesen más emlékeim voltak a "tau"-ról. De most? Igényes, nem csikkes szemetes, normális. Bár mondjuk a kukorica árust fel tudtam volna rúgni a viharjelző torony…..
  Pár nap múlva jövünk vissza... ... ... Addig is kitartást :)HááááÁÁÁÁÁÁááááÁÁÁÁÁááááápppp...
  Neked is fontos a minőség? Meguntad már a csövi bor - maci kóla kombinációt? Pár száz forint ráfordítással, minőségi MAGYAR bort is vehetsz. Ami még látott szőlőt is. Tehát +200 forint, vagy csövi CSÖVI?..