Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netdemokracia

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kommentelők, twitterezők, hozzászólók véleményei alapján a kérdést pontosítjuk. Az Ön saját véleménye szerint, a Magyarországon hatályos jogszabályoktól és az 1989. évi alkotmánytól függetlenül, kapott-e valamely politikai csoport vagy párt felhatalmazást a…..
Netdemokrácia megkezdi az Online Nemzeti Konzultációt. Első kérdéseink: surveys & polls    survey hosting online polls    Kérjük, szavazzanak! További véleményüket mondják el a kommentekben! A trágár és a témához nem tartozó…..
netdemokracia 2011.04.16 18:05:54
@szita szita péntek:
Inkább pontosan fogalmazd meg és írd le azokat a kérdéseket, amiket szívesen megválaszolnál. Válaszlehetőségekkel együtt. Utána lehet, hogy feltesszük azt kérdésnek.
netdemokracia 2011.04.16 18:10:08
@szita szita péntek:

Nem az a kérdés, hogy A JELENLEGI JOGI RENDSZER SZERINT felhatalmazták-e a választók a kormánypártokat, hanem a kérdés arra irányul, hogy VÉLEMÉNYED SZERINT megtörtént-e bármiféle felhatalmazás a választók részéről az alkotmánymódosításra, bármilyen politikai csoport számára.
netdemokracia 2011.04.16 18:39:52
@hehe64: Elég korrekt és logikus megfogalmazás.

Önök milyen kérdést tennének fel a kívánatos és/vagy optimális magyar választórendszerrel kapcsolatban?
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
Varánusz IV. Béla beájulna 2011.04.16 06:08:00
Szegény királyaink és egykori magyar nemzetvezetőink szerintem harsányan röhögnének azon a giccsparádén, amit a nevükkel-nevükben a mai politikai elit végrehajt. Szent Istvántól IV. Bélán keresztül Széchenyiig és Kossuthig bezárólag ülnek fent a felhők szélén, és…..
netdemokracia 2011.04.16 15:46:49
@Charlie Chan: Nem állítjuk, h jó vagy rossz.
Az emberek véleményére vagyunk kíváncsiak.

NETDEMOKRÁCIA FEJLESZTŐ INTÉZET

*********************************************
Ön egyetért azzal, hogy bármely országban egy párt 2/3-nál kisebb támogatottsággal a parlamenti képviselői helyeknek több mint 2/3-át megszerezhesse?

• Igen, mert csak ilyen választási rendszert lehet kitalálni
• Igen, de másféle választási rendszer is létezik
• Nem, mert ez a fajta választási rendszer torzít
• Nem. (Egyéb okból. Véleményemet kommentben mondom el.)
netdemokracia.blog.hu/
netdemokracia 2011.04.16 16:03:23
@Charlie Chan:

Sajnáljuk, ha a kérdést manipulatívnak tartja vagy annak sikerült. Örülünk, hogy sok ember szeretné ezeket a kérdéseket értelmesen megvitatni. A Netdemokrácia ezért jött létre.

Észrevételeit kérjük, a netdemokracia.blog.hu/ oldalon jelezze, a kommentek között.

Ha a kérdést manipulatívnak érzik, kijavítjuk.
További kérdések is megszavaztathatók.
Javasoljanak kérdéseket, bár még sok saját kérdés lesz. Ez a Netdemokrácia.
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
Egyedül az elhallgatás állíthatná meg a Jobbik gárdaszerű polgárőreit. Hajdúhadház város lakosságának jelentős része a médiából értesült arról, hogy az ő utcáikon masírozgat a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület néhány tucatnyi tagja. A tizenkét és fél ezres…..