Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisschwarz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A vagyonőri igazolványok, rendőrhatósági engedélyek kiváltásához/cseréjéhez  szükség van hatósági erkölcsi bizonyítványra. Ennek költsége 3100 forint. DE bizonyos esetekben térítésmentesen is kiváltható!!! Hogy milyen esetekben? Erre a kérdésemre válaszolt…..
Az egyik oldalról:   Nos, mára már biztos, hogy a nem sok minden lesz holnap az egészből. Egyrészt az új sztrájktörvény alapján nincs sztrájk a közszolgáltatást nyújtóknál, ha nincs megállapodás az elégséges szolgáltatásról, ezt pedig nagyon könnyű elérheti a…..
kisschwarz 2011.06.28 18:15:08
@lyken: És ne felejtsd el, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot a munkájánban!
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
kisschwarz 2011.06.17 16:48:20
@SvenH.: Te miért nem végezeted el azt a munkát, amit én és társaim? Hoztál volna fel a hátadon hullát a kútból, szedted volna ki a csecsemő hulláját a pöce gödörből, vágtad volna le az akasztottat a kötélről? Mindezt nem munkaidőben, hanem jellemzően az előtt, vagy utánna! De mennünk kellett!!! MOst ugass kutya!
kisschwarz 2011.06.17 16:58:41
@haggyadmá: Nem kellene általánosítani! Az ön munkahelyén ( ha egyátalán van ) is vannak jellemtelen emberek! Csak ott nem tartanak össze, hanem kinyírják egymást 1 forintért.
kisschwarz 2011.06.17 17:00:36
A tegnapi nap során kiderült kik a jelöltek a kibővített alkotmánybíróság szabad pozícióira. A Fidesz nem lacafacázik, azon kívül, hogy a helyekre fel se merült, hogy ellenzéki jelölt kerüljön, a jelenlegi frakciója egyik tagjának Balsai Istvánnak a neve hangzik el…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
kisschwarz 2011.05.22 17:12:43
@T!B: Ez igen ! Te egy igazi magyar vagy! Veszett a fejsze, vesszen a szomszédé is! Gusztustalan!
Jelentkezz rendőrnek!