Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huncut Virágszirom

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy csodás kezdeményezés Györökön, ezúttal az egészség jegyében:       "Ha szeretsz korán reggel kelni, és energiával feltöltődni, akkor Balatongyörökön a helyed! 8 brokát tekercs kínai csikung gyakorlat, jóga, meridián torna - Kiss Erzsébet…..
A jövő hét a túrák jegyében tellik. Könnyebb és nagyobb állóképességet kívánó útvonalakkal, csodás célállomásokkal. Tehát tekerésre ill. sétára fel. ..
Palacsintafesztivál április 28-án - Balatongyörök     Tervezett program: 13.00-14.00        Csapatok érkezése,…..
És egy hosszú szünet után ismét itt vagyok a balatongyöröki és környéki programokkal. Csapjunk is bele egy kis mozgással: Ha szállást keresel Balatongyörökön írj kommentet, vagy érdeklődj itt...
Szereti a finom KOCSONYÁT? De lusta órákig a konyhában pepecselni? Akkor jöjjön el az I. ADVENTI KOCSONYAMUSTRÁRA  december 10-én, szombaton, ahol 9 csapat üstjében rotyog a finom kocsonya. A kész kocsonyákat délután 14 órától lehet kóstolni. A kocsonyafőzőverseny vagyis…..
Ha nem szeretnél egész héten azon morfondírozni, hogy miért esik ennyit az eső, és esőben nem lehet mit csinálni itt a kiváló alkalom arra, hogy SPORTolj!Balatongyörökön erre is van lehetőség, nem is egy!A Bertha Bulcsu Művelődési Ház…..
Nos, sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt nem sikerült a nyári eseményekről beszámolnom, lemaradtam a Szent Mihály-napról is. DE! Mostantól igyekszem naprakész lenni. Kezdem is két programmal:Ti akartátok magunkról, egymásról, gyerekeinkrőlcsaládalapítás előtt állóknak, benne…..
Augusztus 1-től 16-ig látogatható Paál Valéria Eszter Napraforgós kiállítása a Jüngling Zoltán Közösségi Házban. A hét végén a gyerkőcök játszóterezni szerettek volna, így amíg a papa felügyelt egy kicsit helyettem, kitűnő alkalom nyílt arra, hogy megnézzem a…..
  Felvonulás, koszorúzás a Flórián szobornál                                                   szólj hozzá: Balatongyörök Tűzoltónap     A…..
Először is a holnapi nap:Július 30-án lesz a XI. Balatongyöröki Tűzoltónap, a főbb programok a móló melletti sétányon lesznek láthatóak. Lesz főzőverseny, hagyományőrző bemutató, fecskendő bemutató szerelés, felvonulás, koszorúzás, koncert. Gazdag program kicsiknek…..
Bár az idő nem valami fényes, de ma este ismét Jazz Fiesta Balatongyörökön. Ebéd után már kezdték is építeni a fedett színpadot. Sajnos most megint esik, de remélem, hogy estére eláll, és ismét élvezhetjük a zenét.Fellépők Gyárfás Tamás, Winand Gábor és Király…..
Szombaton kerül megrendezésre a XI. Balatongyöröki Tűzoltónap. Ahogy eddig minden alkalommal, érdekes bemutatók és vidám zenés mulatság vár minden érdeklődőt.Program:9.00- Főzőverseny a tűzoltócsapatoknak11.00 Felvonulás, koszorúzás a Flórián szobornál14.00 Tűzoltó…..
Az idő változatlanul esős, strandolni sajnos nem lehet, de a kulturális programról nem kell lemondani miatta.Balatongyörökön a Jüngling Zoltán Közösségi Házban 16.00 órakor lesz a megnyitója a Györöki Hamutiprók fotókiállításának. A kiállítást Pompor János nyugalmazott…..
Huncut Virágszirom 2011.07.24 20:14:50
@Liza1021: Egyelőre sajnos nem tudom a programot, de amint birtokomban lesz, közzéteszem.
Sajnos a strandolásról le kell mondani a hét további részére, ugyanis nagyon elromlott az idő. A viharfelhők jönnek-mennek, kicsit angolos az időjárás. Egyszer esik, egyszer nem, de inkább igen. Ilyen időjárás esetén sem kell a négy fal között ücsörögni, ugyanis az esőben…..
Este 8-kor kezdődött tegnap a Keszthelyi Jazz Műhely koncertje Balatongyörökön. A hangulat az időjárás ellenére is nagyon jó volt, bár nem voltak túl sokan azért megtelt a tér. Sajnos mi sem tudtunk sokáig maradni, mert nem volt nálunk megfelelő ruházat.Először röviden…..
Ide szoktam érkezni:              Itt szoktam ejtőzni:              Ezt szoktam…..
Ha nem szeretnél a klasszikus papír alapú képeslapokkal és a postai feladással bíbelődni, most nagyon egyszerű megoldást kínál a strand főbejárata melletti e-InfoPont.Képet és rövid szöveges üzenetet is küldhetsz balatongyöröki nyaralásodról rokonaidnak, barátaidnak,…..
...rossz ember nem lehet. De azt is mondhatnám, hogy csütörtökönként Balatongyörökön a helye. Ugyanis Balatongyörök minden csütörtökön ingyenes jazz koncerttel várja a zenekedvelőket, érdeklődőket sőt a táncolni vágyókat.A rendezvények este 20.00 órakor kezdődnek a Fő…..
Július 21-24 között kerül megrendezésre a XVI. Balatongyöröki Borfesztivál.Már a neve is sejteti, hogy nagyszabású, nagy múlttal rendelkező rendezvényről lesz szó, érdemes ellátogatni rá. És itt a részletes program:Július 21.18.00 Térzene - Zalai Balaton-part Ifjúsági…..