Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilimutti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkori és tinédzser kori emlékeim szerint az ÉdesAnyám mindig azt mondta a hajam fésülésem közben – amit igen nehezen viseltem – hogy a szépségért „meg kell szenvedni”. Nagyon vicces, mert most ugyanezt próbálom a kislányomál is alkalmazni, aki szintén nem nagy…..
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Lilimutti 2013.12.16 11:10:28
Elmegyünk csobbanni, néhány napig ne is várjatok posztot :-)  De bőszen kommenteljetek viszont! Illetve csodáljátok meg az anyacsavarog.hu oldalt, már készül, egyszer ez az egész majd sok-sok új funkcióval oda költözik... ..