Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tHoMaS

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó formában folytatta az All-Star szünet után a bajnokságot a Denver Nuggets. Vegyes mérkőzések vártak a csapatra a következő hetekben, hiszen könnyebbnek tűnő mérkőzések és rangadók is akadtak a kínálatban. Lássuk, hogyan sikerült venni az akadályokat.Összefoglalónkat az…..
tHoMaS 2013.03.24 10:51:36
Az elmúlt hetekben tovább folytatta a hangolódást a hamarosan rajtoló 2013-as MLS-szezonra a Colorado Rapids együttese, és a helyi csapat néhány újabb felkészülési mérkőzéssel a háta mögött várhatja a kevesebb, mint egy hét múlva esedékes idényrajtot.Február első napjaiban…..
Az alapszakasz 16 meccséből győztesen jöttünk ki, miénk lett az AFC első helye, s ezáltal a hazai pálya előnye. Ma azonban tisztalappal indul minden, hiába minden korábbi győzelmünk, hiába vertük el nagyon a Baltimore Ravnest magát is, ha ma kikapunk mind hiába való, egy meccs fog…..
- Tóth Milán írása -Nagyon magabiztosan kezdte a 2012/13-as szezont az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban (NCAAB) szereplő Colorado Buffaloes együttese, hiszen első hat meccsét mind megnyerte.December elsején azonban a Wyoming otthonában megszakadt ez a jó sorozat, pedig a…..
Legutóbb a 7. héten jelentkeztünk bővebb értékelő írással a Denver Broncos-zal kapcsolatban. Akkor 3-3-mal a Bolts-cal holtversenyben vezettük a divíziót, egy meccs előnyben a Raiders-hez képest. Azóta a csapatok ellenkező irányt választottak. A Broncos azóta is veretlen, ellenben…..
A 2012-es naptári esztendő végéhez közeledve a Denver Sports Blog történetében immár negyedszer tartjuk meg az év sportolója választást, melyben közkedvelt városunk csapatainak legjobb játékosai mérettetik meg magukat, hogy megtudjuk, a magyar sportrajongók szerint kik voltak az…..
tHoMaS 2012.12.17 19:07:54
A közelgő egyetemi kosárlabda szezont felvezető sorozatunk második epizódjában a Northern Colorado Bears csapatának kilátásait elemeztük közelebbről.Azok után, hogy a 2010/11-es szezonban konferencia-bajnok lett és részt vehetett az NCAA Tournament-en a Bears serege, a tavalyi…..
Még a vártnál is gyengébben sikerült a Colorado Buffaloes programja számára a 2012-es amerikai futball idény rajtja, hiszen a boulderi csapat az első három játékhéten minden mérkőzését viszonylag simán elvesztette, viszont a negyedik fordulóban az első konferencia-rivális ellen…..
Nyakunkon az idei egyetemi futballbajnokság rajtja, ennek alkalmából már a szezonfelvezető sorozatunk harmadik epizódjával jelentkezünk, amely a kimondottan izgalmas offszezonon túllévő Colorado State Rams csapatáról szól.A Fort collins-i egyesület négy éve nem járt…..
tHoMaS 2012.09.16 16:10:46
@Filip89: ahogy elnézem nem sok szerencsétek volt, de mind a három meccsen az ellenfél volt esélyesebb
Eljött az idő, végre kezdetét veszi Amerikában a profi football liga. Az első héten máris rangadóval kezdünk, hiszen a Denver Broncos ellenfele a Pittsburgh Steelers lesz az első fordulóban, akiket tavaly a rájátszásban egy felejthetetlen meccsen végül hosszabbításban sikerült…..
Hamarosan véget ér a nyári iskolaszünet, és a becsöngetéssel párhuzamosan, legnagyobb örömünkre kezdetét veszi a 2012-es egyetemi futballbajnokság. Ennek alkalmából természetesen idén is jelentkezünk egy idényfelvezető sorozattal, melyben a coloradói programok esélyeit vesszük…..
Azok után, hogy a 2012-es alapszakasz élén végzett a Denver Outlaws együttese, ezen a hétvégén sor kerülhet az MLL Championship weekend-jére Boston-ban a legjobb négy csapat részvételével. Nincs új a nap alatt, a denveri field lacrosse csapat változatlanul fennállása első bajnoki…..
tHoMaS 2012.08.27 09:50:21
A 2011-es évhez hasonlóan idén is megméretteti magát Magyarország legnépszerűbb blogversenyében, a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Goldenblog választáson a Denver Sports Blog weboldala, mely alkalomból ismét számítanánk valamennyi olvasónk segítségére.A több mint…..
tHoMaS 2012.08.24 21:41:41
A hétvégi hazai párharcot újra söpréssel vesztette el a liga utolsók közt szenvedő Colorado Rockies együttese, legutóbb a San Francisco Giants ütötte ki háromszor a mieinket.1. meccs, péntek: Rockies-Giants 4-16Sorban a hazai párharcot kezdtük meg pénteken szerény esélyekkel a…..
Az NBA 2011-2012-es idénye az alapszakasz befejeztével, elérkezett a rájátszáshoz. Korábban - a Denver Nuggets hullámzó teljesítményének köszönhetően - sokáig kérdéses volt hogy egyáltalán részt veszünk-e a bajnokság ezen, végső szakaszában. Bár a szezon során jóformán…..
Április vége felé járva, természetesen  idén is megrendezésre kerül az amatőr játékosválogató az NFL-ben, és bár a 2012-es börze korántsem bír akkora jelentőséggel a Denver Broncos számára, mint amilyen mondjuk a tavalyi volt, a következő három napban érdemes lesz…..
A Manning-vihar szép lassan leül, s elcsendesedik a Denver Broncos háza táján, de a frontérzékenyek újabb megpróbáltatásra számíthatnak, közeleg ugyanis a mindenkori holtszezon talán legjelentősebb eseménye, a draft. Broncos szempontból ugyan most korántsem lesz annyira…..
tHoMaS 2012.04.23 21:20:14
@Tomi_Tanguay: :) Wilson még Tebownál is nagyobb talány, hogy mit tudna az NFLben és Elway TTt se merte bevállalni, meglepne ha RWt igen
Úgy kezdte a 2012-es esztendőt a Colorado Rockies csapata, ahogyan a tavalyit befejezte, a Houston Astros elleni évadnyitó seriesben csak egyetlen győzelmet arattunk. S mi több, szombaton és vasárnap szívszorító vereséget szenvedtünk, még nagyon az elején járunk, de alaposan meg kell…..
tHoMaS 2012.04.09 21:42:39
@VonMiller58®: arra értettem, hogy ettől a két csapattól mindenki sokat vár. szóval a rockiestól se olyan vészes eddig az 1-2. szerintem jobbak lesztek ;)
Megkezdődött az NFL és a Denver Broncos 2012-es offseason-je, méghozzá pár sokakat meglepő, és a szurkolókat erősen megosztó roster mozgással.A történet nem is Denver-ben, hanem Indianapolis-ban kezdődött március 7-én, amikor az Indianapolis Colts tulajdonosa, Jim Irsay egy…..
Március 7-10-ig bonyolították le az egyetemi kosárlabda bajnokság Pac-12 konferencia-tornáját Los Angeles-ben, a hírhedt Staples Centerben. Bár állami sportéletünk büszke képviselői, a Colorado Buffaloes játékosai nem várták éppen kirobbanó formában a tornát, fantasztikus…..
- Tóth Milán írása -Március 8-tól 10-ig rendezték az egyetemi kosárlabda-bajnokság Mountain West konferenciájának tornadöntőjét a nevadai Las Vegasban. A nyolc csapatos küzdelemben két coloradói iskola is részt vett - a Colorado State Rams az alapszakasz negyedik helyéről nagy…..
Folytatódik a Denver Broncos 2011-es évértékelő cikksorozata. Az elmúlt két hétben áttekintettük, hogy mit nyújtott a csapat védelme és a speciális egység, hogyan irányította a vadlovakat azok göröngyös útjain a Front Office, s mit tett hozzá a sikerekhez az edzői stáb. A…..
tHoMaS 2012.03.13 08:32:11
@Black_Adder: kívülállóként én is úgy vélem, hogy Manning csak 2-3 évre jelentene sikert (ha nem lesz megint sérült). Tebowban hosszú távon nagyobb eredmény faktor rejlik (ha folytatja a fejlődést). mindkettőben van kockázat, érdekes helyzet.
- Tóth Milán írása -Az egyetemi kosárlabda-bajnokság Pac-12 konferenciájában szereplő University of Colorado csapata végül hatodik helyen zárta az alapszakaszt, pedig négy mérkőzéssel a vége előtt még harmadik volt a Buffaloes. A Bölények ellenfele ezután a 11. helyezett Utah…..
Nagyszerű hajrájának köszönhetően a Colorado State Rams kosárcsapata a Mountain West konferencia negyedik helyén végzett az egyetemi bajnokságban, csupán a három kiemelt tudta megelőzni a mieinket. A zöld-fehérek az utolsó négy meccs közül hármat megnyertek, ráadásul két…..
Befejeződött a Denver Nuggets idegenbeli túrája és a klub történetében először fordult elő, hogy a csapat 5/5ös hibátlan road tripet produkált. Több nagy győzelemnek köszönhetően remek formában vagyunk és sorra nyertük a meccseket a legutóbbi időszakban.…..
tHoMaS 2012.02.04 20:26:22